Myšlenky zločince v české kotlině přehled

Myšlenky zločince v české kotlině
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/542563/bmid_myslenky-zlocince-v-ceske-kotline.jpg 4 52 52

Absolvovala studijní pobyty u FBI a Kanadské královské jízdní policie. Podílela se na vyšetřování nechvalně proslulých Orlických vražd. Za více než třicet let své kariéry pomáhala objasnit stovky vražd, loupeží i znásilnění. Jiřina Hofmanová je legendou české kriminalistiky. Ve vzpomínkách na své nejslavnější případy vám dá nahlédnout do pokřivené mysli lidí, kteří si vědomě vybrali cestu zločinu. Poznejte skutečnou práci vyšetřovatelů, která často stojí na dechberoucí analýze chování a emocí pachatelů!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Myšlenky zločince v české kotlině. Přihlašte se a napište ho.

Noisette73
17.12.2024 3 z 5

Hezká autobiografie kořeněná Orlickymi vraždami. Nic extra, ale špatné to také nebylo.

bigbabe
18.11.2024 audiokniha 3 z 5

Poprvé, náhodně jsem si poslechla audio knihu a nevím, jak hodnotit.
Nejsem si totiž jistá, jestli jsem při tom žehlení, vaření, řízení byla schopná knihu vnímat stejně jako bych jí četla.
Ale asi musím uznat, že se mi líbila až jen poslední kapitola, která byla opravdu o myšlenkách zločince, jinak to byl výčet kriminálních případů. Což mám také ráda, ale toto nebylo moc záživně podané.

hana1039
30.08.2024 audiokniha 5 z 5

Pro mě to byla sonda do duše autorky a samozřejmě do duší zločinců...jako audiokniha to byl zážitek pro mé uši :-)) začátky, ať už jsou jakékoliv, jsou vždy perné a pokud se týkají životů, které by mohly být ušetřené,i kdyby jen jeden z mnoha,tak fandím všem, kteří si jdou za svým i když vám ,,podrážejí,,nohy...a proto si vážím této autorky o to více... děkuji za skvělý zážitek...

Kniha Myšlenky zločince v české kotlině v seznamech