Mysli jako mnich přehled
Jay Shetty
Když budeš přemýšlet jako mnich, tak pochopíš: • proč je srovnávání se s ostatními zhoubné, • jak můžeš využít vlastní strach, • v čem spočívá nakažlivost negativního myšlení, • proč nás netvoří jen naše myšlenky, • jak se vyhnout nadměrnému analyzování, • proč štěstí nenajdeš tak, že ho budeš hledat, • jak se něco přiučit od každého, s kým se setkáš, • proč je k dosažení úspěchu nevyhnutelné být laskavý, • jak nalézt v životě správný směr. A ještě mnoho dalšího…... celý text
Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2021 , Fortuna Libri (ČR)Originální název:
Think like a Monk
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mysli jako mnich. Přihlašte se a napište ho.
Kniha obsahuje zajímavé myšlenky o tom, jak přemýšlet nad egem, vztahy, vděčností. Uvádí hodně konkrétních příkladů a cvičení. Nicméně mi kniha připadá zdlouhavá a kolikrát až hodně duchovní.
Skvělé, skvělé, skvělé!
Pokud člověk chce žít naplněný a spokojený život v souladu s těmi nejvyššími a nejčistšími hodnoty - pak je tato kniha skvělým průvodcem.
Kniha Mysli jako mnich v seznamech
v Mé knihovně | 9x |
2021 | Mysli jako mnich |
2023 | 8 pravidel lásky: Jak ji najít, udržet si ji i nechat jít |
Doporučuji. Každý večer se vyloženě těším, až knihu otevřu. Je to jako meditovat s otevřenýma očima. Je to jako pohlazení po duši.