Mysli jako mnich přehled

Mysli jako mnich
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483130/bmid_mysli-jako-mnich-BJH-483130.jpg 5 15 15

Když budeš přemýšlet jako mnich, tak pochopíš: • proč je srovnávání se s ostatními zhoubné, • jak můžeš využít vlastní strach, • v čem spočívá nakažlivost negativního myšlení, • proč nás netvoří jen naše myšlenky, • jak se vyhnout nadměrnému analyzování, • proč štěstí nenajdeš tak, že ho budeš hledat, • jak se něco přiučit od každého, s kým se setkáš, • proč je k dosažení úspěchu nevyhnutelné být laskavý, • jak nalézt v životě správný směr. A ještě mnoho dalšího…... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Fortuna Libri (ČR)

Think like a Monk

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mysli jako mnich. Přihlašte se a napište ho.

kristyna.havlov
20.12.2024 5 z 5

Doporučuji. Každý večer se vyloženě těším, až knihu otevřu. Je to jako meditovat s otevřenýma očima. Je to jako pohlazení po duši.

Žirafa94
09.07.2023 3 z 5

Kniha obsahuje zajímavé myšlenky o tom, jak přemýšlet nad egem, vztahy, vděčností. Uvádí hodně konkrétních příkladů a cvičení. Nicméně mi kniha připadá zdlouhavá a kolikrát až hodně duchovní.

strzaa
04.05.2023

Skvělé, skvělé, skvělé!

Pokud člověk chce žít naplněný a spokojený život v souladu s těmi nejvyššími a nejčistšími hodnoty - pak je tato kniha skvělým průvodcem.

Kniha Mysli jako mnich v seznamech

v Mé knihovně9x

Jay Shetty