Mystérium lásky přehled
Amanda Quick (p)
Historická tematika série
Lady Alice z Lockwoodu má neskrotného ducha, čím sa líši od iných žien v stredoveku. Už od detstva bola nútená starať sa nielen sama o seba, ale aj o svojho mladšieho brata. Tajomný zelený kameň, po ktorom pátra rytier Hugh zo Scarcliffu, jej nečakane poskytne príležitosť vymaniť sa z područia chamtivého strýka. Svojím pôvabom, ženským dôvtipom a hlavne ostrým jazykom zaujme drsného rytiera natoľko, že už nič nebráni, aby si vrúcny cit našiel cestičku k jeho chladnému srdcu aj cez železné brnenie. A mystérium lásky prejaví naplno svoju moc...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1998 , WistOriginální název:
Mystique, 1995
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mystérium lásky. Přihlašte se a napište ho.
Moc ráda čtu historickou řadu knih od Amandy. Ona do toho umí nacpat tolik romantiky. Každá jedna kniha je podle mě super, do každé vměstná nějákou detektivní zápletku, že co kniha to svéh druhu originál.
A mimochodem: " Tvůj pas je přesně tak tlustý jako květinový stonek. Přísahám, že každého, kdo bude tvrdit opak, vyzvu k boji na život a na smrt!" - to chce slyšet každá ženská.
Kniha Mystérium lásky v seznamech
2004 | Galantní pomsta |
2008 | Zkrocený netvor |
2007 | Nebezpečná láska |
2011 | Až na dno |
2004 | Placená společnice |
Nebylo to úplně nejhorší, ale znám mnohem lepší knihy od AQ.
Alice se mi celkem líbila, ale byly chvíle, kdy jsem jí moc nerozuměla. S Hugem to bylo trochu těžší, ale hodně brzy podlehl kouzlu Alice a plnil všechna její přání a její prohřešky rychle odpouštěl.
Kniha velmi rychle ztratila svoje kouzlo a byla pro mě jako každá druhá, na kterou brzy zapomenu.