Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas přehled
Robert Asprin , Jody Lynn Nye
Tento díl Mýtu obsahuje tři příběhy... „Miss sympatie aneb sympatický mýtus“, „Velký plán aneb i Perfekt se někdy přepočítá“ a „Mýtus hledá superstar“. Jak je vidět, spolupráce Roberta Asprina s J. L. Nye přináší lehce novou energii zábavy, humoru a dobrodružství.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas. Přihlašte se a napište ho.
Novou energii, kterou měla Jody Lynn Nye do Mýtů přinést, bych hodnotil jako negativní. V tomto díle "jen tak na zkoušku" s Robertem Asprinem zkusili sepsat tři nové příběhy Mýtů - a jak sami zjistíte, rozdíl je velice patrný od předešlé tvorby samotného otce Mýtů, R. Asprina.
Kniha Neuvěřitelné příběhy aneb Mýtus je tu zas v seznamech
Tento díl série hodnotím jako slabší (vzhledem k předchozím) a také jsem ho celý přečetl až na podruhé. Odlišné jednání postav a užité výrazy J.L.Nye jsou hold znát. Stejně tak odlišný formát tří krátkých příběhů sepsaných způsobem "pokus omyl". I přesto však tyto tři příběhy každého milovníka Mýtických hrdinů jistě potěší, ačkoliv do celé série nepřináší nic nového.