Láska jako z pohádky přehled
Bill Willingham

Mýty (Bill Willingham) série
Pohádkový konec? To sotva. Ve světě Mýtů nepřichází „a žili šťastně až do smrti“ příliš často. Mýty, uprchlíci z vymyšlených zemí, byly vyhnány ze svých pohádkových světů a přinuceny začlenit se do naší drsné, všední reality. To ale neznamená, že jim nezbývá místo pro romantiku – nebo bolest, zradu a záchvaty žárlivosti, které k ní patří. Vlastně to vypadá, že by láska mohla vykvést mezi dvěma nejotrlejšími a nejpraktičtějšími Mýty. Jsou však tito dva předurčeni najít štěstí – nebo rychlou a definitivní smrt?... celý text
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2013 , Crew , NetopejrOriginální název:
Fables 3: Storybook Love, 2004
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska jako z pohádky. Přihlašte se a napište ho.

Je velmi těžké psát, aniž bych neprozradila něco důležitého. Takže napíšu toto, vyznání lásky a oddanosti je tady za mě opravdu romantické. A je úplně jasné, že se nám zde rodí cosi velmi netradičního. Objeví se staří známí se svými postranními úmysly. A jedna podařená infiltrační akce ve zcela netradičním pojetí. Díl jsem slupka opět jak malinu. 95%

Návrat ke starému brachu. Za mě příjemné počtení a opět dobrý nový úhel pohledu na zajeté světy.
Kniha Láska jako z pohádky v seznamech
v Mé knihovně | 90x |
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2013 | ![]() |
2013 | ![]() |
2014 | ![]() |
Část série jsem četla již dříve, ale už to bude nějaká doba. Ale pamatovala jsem si, že to bylo zajímavé dílo a ráda jsem se k němu vrátila. Znovu od začátku. Už první díly potvrdily, že se bude jednat o slibně rozvíjející se příběh s netradičním pojetí pohádkových postav. I tento díl to potvrdil. Tak hurá v brzké době na pokračování.