Láska jako z pohádky přehled

Láska jako z pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/161662/bmid_myty-3-laska-jako-z-pohadky-sAe-161662.jpg 5 196 196

Mýty (Bill Willingham) série

Pohádkový konec? To sotva. Ve světě Mýtů nepřichází „a žili šťastně až do smrti“ příliš často. Mýty, uprchlíci z vymyšlených zemí, byly vyhnány ze svých pohádkových světů a přinuceny začlenit se do naší drsné, všední reality. To ale neznamená, že jim nezbývá místo pro romantiku – nebo bolest, zradu a záchvaty žárlivosti, které k ní patří. Vlastně to vypadá, že by láska mohla vykvést mezi dvěma nejotrlejšími a nejpraktičtějšími Mýty. Jsou však tito dva předurčeni najít štěstí – nebo rychlou a definitivní smrt?... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew , Netopejr

Fables 3: Storybook Love, 2004

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska jako z pohádky. Přihlašte se a napište ho.

elenai
18.11.2024 5 z 5

Je velmi těžké psát, aniž bych neprozradila něco důležitého. Takže napíšu toto, vyznání lásky a oddanosti je tady za mě opravdu romantické. A je úplně jasné, že se nám zde rodí cosi velmi netradičního. Objeví se staří známí se svými postranními úmysly. A jedna podařená infiltrační akce ve zcela netradičním pojetí. Díl jsem slupka opět jak malinu. 95%

Kopta
08.10.2024 4 z 5

Návrat ke starému brachu. Za mě příjemné počtení a opět dobrý nový úhel pohledu na zajeté světy.

Atlantis
14.06.2023 5 z 5

OK, tak třetí díl pro konečně umístil Mýty mezi vysoce kvalitní komiksy. Předchozí dva byly v pohodě, ale nijak extra jsem nejásal. Tady už jsou jasně dané charaktery, je to vtipné, boční linky... Prostě jedeme. Paráda, těším se na další.

Kniha Láska jako z pohádky v seznamech

komiksy DC Comics Vertigo Comics

Bill Willingham