Na křídlech duše přehled
Noro Ölvecký
Strhující skutečný příběh psychicky týrané a ponižované ženy, která svého manžela milovala i navzdory tomu, jak moc jí ubližoval. Neustále mu odpouštěla, ale zároveň se ho bála – až do doby, kdy přišla na to, že ho změnit nedokáže, ale sebe ano… Michaela se jako sedmnáctiletá tínedžerka v lázních bláznivě zamiluje do Tibora, který ji očaruje nejen svým vzhledem, ale i galantním vystupováním. Je to láska na první pohled a zdá se, že v cestě jejich štěstí nic nestojí. Poznala však Tibora dokonale? Krátce po svatbě jí totiž ukáže pravou tvář – z prince se stává tyran a z pohádky horor! Podaří se Michaele sebrat odvahu a ochránit sebe i své děti před psychopatem? Do jejího života však vstoupí nová láska – nečekaná, spalující, zakázaná. Láska k mladému františkánu Petrovi. Má jejich vztah šanci? Dokáže se Michaela konečně odpoutat od Tibora a postavit se na vlastní nohy?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na křídlech duše. Přihlašte se a napište ho.
Kniha má nízké hodnocení, ale mě se celkem vyprávění hlavní postavy Michaely líbilo. Je to takové odpočinkové čtení.
Hodně špatně napsané, nuda, nuda, nezajímavé. Málokdy odkládám knihu, tuto jsem dočetla, ale s velkým přemáháním. Skutečný příběh - kdyby blbost nadnášela, tak Michaela lítá jak holubička (zdroj: Nemocnice na kraji města:-) ). Pro mě ztráta času, který jsem mohla věnovat jiné knize. Nedoporučuji
Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)
23.10.2022
Knižní novinky (36. týden)
05.09.2021
Kniha Na křídlech duše v seznamech
láska partnerské vztahy rodina manželství týrání podle skutečných událostí odvaha psychopati, sociopati zakázaná láska
Přečetla jsem, zavzpomínala na léta, kdy jsem prožívala něco podobného, ale to bylo asi tak všechno. Nebylo to úplně špatné, takový trošku lepší průměr.