Na mušce (2023) | Databáze knih

Na mušce přehled

Na mušce
https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512029/bmid_na-musce-iGM-512029.png 4 167 167

Šedý muž série

Před čtyřmi lety Courta Gentryho zradili jeho šéfové ze CIA. Aby unikl, musel zlikvidovat i bývalé parťáky, ale přežil. Teď se coby špičkový zabiják s přezdívkou Šedý muž živí zabíjením lidí na objednávku. Když ho však začne pronásledovat bývalý kolega, o kterém si myslel, že je mrtvý, jeho život se rázem octne na mušce. Stát proti nelítostným nepřátelům je jedna věc, ale když po vás jdou i staří přátelé, to je výzva i pro Šedého muže... Napínavé pokračování bestselleru Šedý muž se trefí do vkusu všem fanouškům akčních thrillerů!... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: ekniha , Kalibr

On Target, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na mušce. Přihlašte se a napište ho.

Kraken126
25.02.2025 2.5 z 5

Z této serie dávám všem knihám autora hvězdičku za přednes Martina Stránského, další hvězdičku za akčnost a půl hvezdičky za osobní sympatií k dílu.
Jinak je to pohádka z tisíce a jedné noci, kombinace Jamese Fonda, majora Zemana a Bruce lee.

kallisto
01.01.2025 4 z 5

Audiozpracování naprosto fenomenální. Příběh výrazně lepší, než první díl.

March
22.12.2024 5 z 5

AUDIOKNIHA, jezisi, ten Martin Stránský, to je čtecí GURU :-)
Přišla jsem si jako závislák, těšila jsem se do té doby, než jsem doposlouchala a nemělo to chybu. Curta žeru, zvládá všechno, je krutopřísnej...takový jako Jack Reacher, samotář, který umí všechno. Takže zase MUSÍM poslouchat další díl.

Šedý muž je tady s dalším napínavým příběhem!

12.04.2023

Šedý muž je zpět!

29.06.2022

Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)

29.05.2022

Kniha Na mušce v seznamech