Na mušce přehled
Mark Greaney
Před čtyřmi lety Courta Gentryho zradili jeho šéfové ze CIA. Aby unikl, musel zlikvidovat i bývalé parťáky, ale přežil. Teď se coby špičkový zabiják s přezdívkou Šedý muž živí zabíjením lidí na objednávku. Když ho však začne pronásledovat bývalý kolega, o kterém si myslel, že je mrtvý, jeho život se rázem octne na mušce. Stát proti nelítostným nepřátelům je jedna věc, ale když po vás jdou i staří přátelé, to je výzva i pro Šedého muže... Napínavé pokračování bestselleru Šedý muž se trefí do vkusu všem fanouškům akčních thrillerů!... celý text
Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2023 , KalibrOriginální název:
On Target, 2010
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na mušce. Přihlašte se a napište ho.
Tohle je opravdu překvapení. Po tom co se mi první díl tak úplně nelíbíl. A potom co filmová Neflix adaptace prvního dílu dopadla jestě hůř, jsem se druhému dílu vyhýbal. Ale nakonec se ke mě dostalo adudio zpracování. A víte co? Druhý díl je výrazně lepší než díl první. Není to tak strašně moc překombinované. Mise je jasná. Ano jsou tam komplikace, ale nejedná se o nic tak strašně osmdesátkově přepáleného. Takže za mě velké překvapení a zkusím i další díl.
Šedý muž je tady s dalším napínavým příběhem!
12.04.2023
Šedý muž je zpět!
29.06.2022
Lvi na výsluní a další knižní novinky (22. týden)
29.05.2022
Kniha Na mušce v seznamech
americká literatura thrillery americké romány
Knihu : Na Mušce jsem začala číst po dočtení i po shlédnutí filmu ; The Gray Man Knihu na Mušce jsem si koupila v antikvariátu za pár korun! a hned jsem ji začala číst. Příběh je o nájemném zabijákovi CIA pod přezdívkou šedý muž Court Gentry. Příběh byl napínavý nedalo se od něj odtrhnout. Plno akce aj. Knihu jsem dnes dočetla a moc se mi příběh této knihy líbil akorát je škoda že nebyl natočen film s Ryanem Goslingem. Tak snad se dočkáme někdy i druhého dílu filmu. Ihned šáhnu po 3 dílu Neřízená Střela. Můžu tuto knižní sérii Doporučit co rádi čtou akční thrillery aj.