Na orlích křídlech přehled
Ilona Fišerová
Tomáš a jeho kamarádi zbožňují landkiting, jízdu na prkně za tažným drakem. S kamarády si říkají Bratrstvo orlích křídel, snad jako by tušili, že je jejich záliba přivede na stopu pašeráků vzácného ptactva. Začíná dobrodružný příběh plný záhad a napětí, ale taky otázek. Rukopis knihy zvítězil v literární soutěži nakladatelství Albatros o nejlepší původní dobrodružný příběh pro děti v roce 2013.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na orlích křídlech. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem ve 4. třídě s dětmi. Jejich reakce byly různé, ale většina už ke konci nemohla vydržet a zjišťovala, jak to skončí. Musím říct, že ze začátku mě moc nezaujala, ale později začala být opravdu zajímavá. Určitě doporučuji.
Také jsem po knize sáhla z důvodu, že se stala vítězem albatrosího klání. Chtěla jsem vědět, jak se autorka s příběhem popasovala a navíc jsem ji kupovala pro desetiletého syna. Knihu jsme přečetli oba dva a musím jenom chválit - pokud se jedná o dosud nepublikovanou autorku, pak klobouk dolů. Líbila se nám moc, příjemný a neotřelý příběh, protknutý dobrodružstvím. Dobře vystavěno, hezká zápletka i konec. Za mě velmi dobré **** :)
Kniha Na orlích křídlech v seznamech
napětí dobrodružství dětská dobrodružství
2014 | Na orlích křídlech |
2017 | Kdo by v létě myslel na Vánoce |
2018 | Druhé housle |
2016 | Poselství blíženců |
2015 | Pejsek Dar - Záhada v ZOO |
Slušná knížka tak od 10 let. Zápletka o pašerácích zvířat je stále aktuální. Opět vítám hezké přátelství mezi chlapcem a dívkou.