Na první pohled přehled
Mhairi McFarlane
Rachel a Ben se seznámili na vysoké škole a celá studia byli nerozluční, ačkoli ona měla trvalý vztah a on nenechal na pokoji žádnou hezkou spolužačku. Měli stejný pohled na svět a vypadalo to, že je nic nemůže rozdělit. Jejich přátelství však nakonec přece jen vzalo za své a setkali se znovu až po deseti letech. V té době Rachel opustila snoubence a zrušila svatbu, Ben byl už dva roky ženatý. Najdou k sobě opět cestu a navážou tam, kde ve třiadvaceti skončili? Přestanou předstírat, že je tehdy k sobě navzájem nepoutalo nic jiného než kamarádství, a budou ochotni tomu druhému otevřít srdce? Dojemný příběh o lásce, kterému zároveň nechybí vtip, vás zaujme od první stránky.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , Beta-DobrovskýOriginální název:
You Had Me At Hello, 2012
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na první pohled. Přihlašte se a napište ho.
Nemohla jsem se do knihy začíst. Od začátku to směřovalo k tomu konci, který si každý hned domyslí. Knížka pro mě moc nudná, vůbec nic mě na ní nebavilo. Snad jen Ben. Rachel se mi vůbec nezamlouvala. Asi špatná konstalace hvězd.
Knižní novinky (20. - 27. 3.)
19.03.2014
Kniha Na první pohled v seznamech
Ačkoliv je příběh předvídatelný, moc se mi líbil. Střídání minulosti a přítomnosti se k této knize náramně hodí. Přesně takovou odlehčenou jednohubku jsem v těchto zimních dnech potřebovala.