Na psí uši přehled
Petra Nachtmanová
Romantický příběh s krimi zápletkou. Někdy je štěstí blízko. A pes Ben to moc dobře ví! Marek kdysi objevil štěně přivázané v lese ke stromu. Pejsek se mu již dlouho odměňuje svým dokonalým loveckým umem, ale ne vždy patří jeho úlovky k dobře zvoleným. Na psí uši několikrát přísahal, že se vyhne sousedce Heleně a jejímu chovu drobného zvířectva, avšak pudy jsou silnější. Marek často řeší psí průšvihy a Hela je dost naštvaná. Ben jednou v lese najde modelku Valerii. Opuštěnou a neodolatelnou ženu, která se Markovi dostala do srdce od prvního podívání. Jenže zmizela ještě rychleji, než ji pozval na schůzku. Později se však kráska ocitne u něho doma. Stále stejně okouzlující, ale potřísněná krví...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na psí uši. Přihlašte se a napište ho.
Začátek mě chytl, ale pak šlo čtení hůře a hůře. Až jsem knihu začala odkládat. Místy vznikají situace, které jsou málo uvěřitelné - spíše absurdní. Na konci se však dovídáme větší souvislosti pro upřesnění.
Příběh mi nepřišel zavalitý romantikou, celkový zážitek byl takový nijaký. Ani postavy mě nenadchly. Žádná z nich mi nebyla sympatická.
Dále opakující se fráze "má dokonalé křivky" působí, že autorka nemá moc fantazie jak popsat krásu těla. Opakuje se zde snad 5x(né-li více). Což už je celkem průšvih.
Čtu autorku po 2. a zatím nic moc. Nevím, zda ji dám ještě šanci.
Kniha Na psí uši v seznamech
2014 | Azurové nevěry |
2015 | Hodinová manželka Eva |
2011 | První noc bez lásky |
2016 | Vdaná potvora |
2016 | Svůdkyně s modrým nebem nad hlavou |
Tak nějak je to o milostných trojúhelnících a i nějaký ten kosočtverec se najde. Mezi tím pobíhá Beník a je stlašně jostomilej. Tedy samá láska, těhotenství, milostné minely a i nějaká ta vraždička se najde. Nějak jsem to všechno nepobral, ještě že to má tak málo stránek, o myšlenkách nemluvě.