Na sever za ženichem a nevěstou přehled
Tomasz Nogol
Humorně laděný cestopis poutavým způsobem zachycuje putování pětičlenné rodiny po Skandinávii. Nejde o žádné nováčky, jedná se už o několikátou cestu členů této rodiny do divoké, ale krásné severské krajiny. Ovšem i tentokrát se potýkají s mnoha cestovatelskými nástrahami, ať už je to nepřízeň počasí či zvyky místních obyvatel. Zvláště pubertální postřehy „náctiletých“ členů rodiny dodávají knize na originalitě. Kniha jistě zaujme všechny příznivce cestování, kteří touží po dobrodružství.Srpen/Září 2009... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na sever za ženichem a nevěstou. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem v srpnu 2010. Podle mých poznámek:
Vyprávění o cestě autem se třemi dětmi na sever. Popis rodinné dovolené.
Ale jako cestopis nic moc. O zemi skoro nic, skoro nevím, kde byli, hlavně asi v Norsku a částečně ve Švédsku. 16 hezkých barevných foto autora.
Hezká rodinná dovolená. Ale jejich humor mi chvilkama přišel zvláštní a také jsem nepochopila, proč je tam maminka popisovaná jako Eva , ale tatínek jméno
nemá. Ale Norsko je krásná země. Proto jsem o knížce také sáhla :)
Kniha Na sever za ženichem a nevěstou v seznamech
2007 | Jak jsme sbalili zásoby a vyrazili za soby |
2009 | Na sever za ženichem a nevěstou |
2008 | Nogolovic top 90 |
Další veselé příběhy rodinky se zálibou v chladných severských končinách. Doporučím spíš pro mladší čtenáře, když je chcete zlanařit na knihy o cestování, aby to byla spíš sranda, než učebnice zeměpisu. Prvnímu dílu jsem to ještě odpustila a užila si ho, tady už je na mě toho rodičovského humoru fakt moc. Už jenom chybělo koupání Matýska v šípkovým čaji.