Na sto kusů přehled

Na sto kusů
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/246960/bmid_na-sto-kusu-246960.jpg 4 57 57

Inspirativní příběh o ztrátě, lásce, odpuštění a hledání toho, co je v životě důležité. Gina Bellamyová se musí vypořádat s mnoha těžkými situacemi, čelí zákeřné chorobě i rozpadu manželství. Zůstane sama a začíná znovu v malém bytě, takže se rozhodne ponechat si z bývalého života jen sto věcí. Co se dostane na Ginin seznam a čeho se zbaví? Třídění je bolestné, ale očistné. Gina bojuje a nachází v sobě víc síly, než si myslela. Přestože zakouší zármutek, není kniha románem pochmurným, ale povzbudivým, jenž nutí k zamyšlení.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Beta-Dobrovský

A Hunder Pieces of Me, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na sto kusů. Přihlašte se a napište ho.

micha-ella
04.04.2021 2 z 5

Přítomný čas! Ach ouvej! Podrobné popisy stovek předmětů v domácnosti, co kdo koupil, dostal, našel a pak co vyhodím, daruji, prodám... opakování, omílání, přeskakování... Prostě mě to vůbec nebavilo.

Lucieenka
05.11.2020 5 z 5

Na začátku knihy jsem to chtěla zabalit, ale řekla jsem si že pár stránkám dám ještě šanci. Nakonec jsem se do té knížky tak začetla, že jsem chtěla vědět víc a víc. Líbilo se mi, že knížka poukazuje na to, že si máme užívat okamžiků života, běžných maličkostí, které máme. A být tady a teď. Protože o tom je život.

Havree
23.07.2019 2 z 5

Samý seznamy všude, máš rakovinu a za chvíli umřeš... Tk si udělej seznam věcí, co chceš udělat a máš to. Tohle ani není o seznamu spíš o životě jedné normální ženy. Právě je po rozvodu a kniha je spíše o tom, jak se s tím vyrovnává. Měla jsem problém se začíst, je to příběh ze světa dospělých... Co to s sebou přináší a jak se vyrovnávat s bolestí.

Kniha Na sto kusů v seznamech

2015  74%Na sto kusů
2022  75%Nečekaná lekce lásky