Na útěku přehled
Harlan Coben
Dokonalá rodina je zničena v nejnovějším thrilleru Harlana Cobena, brilantního autora celosvětových bestsellerů, kterého spisovatel Dan Brown označil za mistra napětí a skvělých zápletek. Ztratili jste dceru. Je závislá na drogách a násilnickém partnerovi. Navíc dala jasně najevo, že nechce, abyste ji hledali. Pak ji náhodou zahlédnete hrát na kytaru v newyorském Central Parku. Už to však není ta dívka, kterou si pamatujete. Tahle osoba je zfetovaná, vyděšená a až po krk v problémech. Ani na vteřinu nezaváháte. Jdete za ní a prosíte ji, ať se vrátí domů. Uteče pryč. Pronásledujete ji do temného a nebezpečného světa, o jehož existenci jste doposud ani netušili. Vládnou tam zločinecké gangy, hlavní měnou jsou drogy a vraždy jsou na denním pořádku. Nyní je v sázce i váš vlastní život. A nikdo už nikde není v bezpečí.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na útěku. Přihlašte se a napište ho.
Opět skvělé čtení.
Bavilo mě to od začátku do konce. Stránky rychle ubývají, děj je poměrně svižný.
Konec docela překvapil...
Třeba se dočkáme i seriálové verze na Netflixu, které jsou kupodivu velice koukatelné....uz se těším a samozřejmě i na další knihu ;)
Začátek se hrozně vlekl, ale pak to dostalo spád a už to jelo, naprosto super kniha. Harlan Coben je sázka na jistotu
Knižní novinky (36. týden)
01.09.2019
Kniha Na útěku v seznamech
To byla jízda. Napínavý jak kšandy. Během čtení vám zamotávat hlavu a pak pořádně šokovat koncem, tak na to je tenhle spisovatel fakt machr. Dala bych i víc než pět * kdyby to šlo.