Na zabitie přehled
Peter Swanson
Na nočnom lete z Londýna do Bostonu stretne Ted Severson atraktívnu a záhadnú Lily Kintnerovu. Popíjajú Martini a hrajú hru, pri ktorej odhaľujú o sebe čoraz viac intímnych informácii. Ted rozpráva svojej náhodnej známej o manželke Mirande – ako ich manželstvo začalo stagnovať a ako ju pred týždňom prichytil pri nevere... Možno to bolo nevhodné partnerstvo už od začiatku – on, bohatý podnikateľ a ona, krásna umelkyňa. Tento kontrast kedysi rozpálil ich vášeň, teraz sa však stal len klišé.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na zabitie. Přihlašte se a napište ho.
Miluju antihrdiny. A tady jich je víc. A já jim fandil. Litoval je. Chápal i nechápal, tušil i předvídal, nechal se překvapit a nakonec jsem knihu zavřel s křivým úsměvem na rtech. Jasně, je to žánrovka, a existují knihy s hlubším posláním, ale mně stačí to poselství, které kniha předává: Nikdy nepodceňujte svou drahou polovičku.
Kniha Na zabitie v seznamech
detektivní a krimi romány thrillery dobrodružství psychologické thrillery Nová Anglie
2015 | Na zabití |
2019 | Všechny krásné lži |
2020 | Než ho poznala |
2015 | Platanová alej / Štěstí v neštěstí / Budík v srdci / Sklářův učeň |
Poslouchala jsem jako audioknihu. Napínavý, zvraty nabitý psychothriller, který určitě stojí za pár hodin s nimi strávených :o)