Nadechni se (2017) | Databáze knih

Nadechni se přehled

Nadechni se
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354420/bmid_nadechni-se-dtP-354420.jpg 4 62 62

Osmnáct let věznil svou dceru Petty paranoidní otec. Prošla takřka vojenským výcvikem, umí nepřítele odzbrojit i zabít. Když otec zemře, je Petty poprvé v životě volná, ale zároveň se cítí ztracenÁ. Otcova poslední vůle však odhalí mnohem děsivější budoucnost, než byla minulost v zajetí – Petty musí uprchnout do světa, který ji nahání hrůzu.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Alpress

The Drowning Game, 2015

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nadechni se. Přihlašte se a napište ho.

hanzmb
07.02.2022 3 z 5

Z kraje to vypadalo na rozumnou oddychovku, při které hlavu moc nezatížíte, ale čte se to rychle a baví to. To se ještě držela autorka při zemi. Pak ale začne řádit, snaží se několikrát vše obrátit a myslí si, jak tomu nedodala zajímavosti. Přitom z toho vytvořila jen matlanici, ve které je spousta základních nelogičností. Kdyby si raději sedla a zkusila si například probrat, kde se kdo a kdy vyskytuje, jak se tam mohl vůbec dostat apod. A to nemluvím o dalších věcech.

jitka_dankova
27.12.2021 3 z 5

Napínavý příběh hledání pravdy v poněkud americkém stylu. Chata, hory, zbraně, motel, rodinná tajemství... Zaujalo mne, že kluk, se kterým Petty hledá odpovědi o svém životě, vlastně vůbec není hrdina, má i špatné stránky a svoje problémy a neumí si se situací úplně dobře poradit. To bylo příjemné. Jinak je ale příběh takový hodně přitažený za vlasy. Jo a kdo hledá romantiku, tak tam tam tedy zrovna moc není. Ale oddychové čtení je to pěkné.

ydnac
18.12.2021 4 z 5

Přečetla jsem si recenzi od konicekbily a řekla jsem si, že to by mohlo být dobré :-)
A BYLO :-)
Petty žila téměř celý svůj život se svým otcem, který ji držel stranou od všeho a od všech.
Na noc byla vždy zamčená v pokoji, musela trénovat boj, běhat, posilovat, být ve střehu, chodila pouze do práce na skládku, kde vybírala poplatky a měla minimální kontakt s lidmi.
ALE PROČ TO VŠECHNO ?
Najednou je však její otec mrtev a Petty je odhalena podivná závěť...
Napínavé, mrazivé, někdy neuvěřitelné, ale nemohla jsem knihu odložit :-)

Kniha Nadechni se v seznamech

v Mé knihovně119x