Nadělení: Příběhy kluka ze zámku přehled
Daniel Krejčík
PŘÍBĚHY KLUKA ZE ZÁMKU Přál bych si mít život jako z pohádky, řekl jednoho dne herec Daniel Krejčík svému partnerovi a spustil tím řetězec nečekaných událostí. Umět si správně přát je totiž mnohem těžší, než si myslíte, zejména když si nejdřív pořídíte rovnou zámek. Chátrající zámek. Jak vypadá život v záři reflektorů a na zámku? Je to splněné přání? Nebo spíš nadělení? Jaké to je, když sny narazí na realitu, uslyšíte v neskutečných příbězích plných vtipu i upřímnosti, které se skutečně staly.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nadělení: Příběhy kluka ze zámku. Přihlašte se a napište ho.
Příběhy obyčejnýho kluka ze zámku ... Krátké kapitoly, vtipné části ze života, láska, odhodlání a takovej ten obyčejnej život. Na odlehčení super knížka.
Moc hezky napsaná kniha o životě mladého kluka Daniela na zámku, což nebylo vůbec snadné, když tam vůbec nic nefunguje a je potřeba dát vše do pořádku. Moc příjemné a často i dost veselé čtení.
Vychází Vypravěč, Magie havranů a další knižní novinky (41. týden)
09.10.2022
Kniha Nadělení: Příběhy kluka ze zámku v seznamech
humor vzpomínky české hrady a zámky čeští herci LGBT, queer, LGBT+ obnova a rekonstrukce památek
Život bez příkras, prostě život jaký je, tak bych shrnula knihu krátkým komentem. Delší verze zde - je to kniha vtipná, milá, svižná, tuhle srandovní, támhle k zamyšlení, onde tísnivá, jinde plná naděje a nadhledu, místy posypáno trochou depky, AVŠAK celkově krásně krásná kniha, kterou rozhodně doporučuji a jsem moc ráda, že jsem se s ní neminula. A teď, pardón, konec hlášení, jdu omrknout Hájemství, tedy další "Krejčíkovinu".