Nádherné trosky přehled
Jess Walter
Počátkem 60. let připlouvá do ospalého italského městečka mladičká americká herečka. Filmová hvězdička zcela učarovala plachému majiteli penzionu, ve kterém se ubytovala. Jenže pak údajně zemřela . Střihem takřka filmovým se z dávné italské idyly přenášíme na opačnou polokouli, do žhavé současnosti: v Los Angeles se objeví starý Ital pátrající po tajemné ženě, kterou naposled viděl ve svém penzionu o půl století dříve. Fascinující příběh s mnoha dějovými liniemi o lidských snech a jejich střetu s realitou.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nádherné trosky. Přihlašte se a napište ho.
Kravina, slátanina a galimatyáš. To už snad může psát úplně každý. Přeskakovala jsem, jinak bych to nedala. Připadalo mi, že autor nevěděl, o čem má psát, tak psal o všem, co ho napadlo. Spousta časových rovin a příběhů udělala jen velký zmatek. A taková hezká obálka. Jedna * za popisy italský pohody.
Jedna z mála knih, kterou nedokážu dočíst. Za mě slabé, utahané, nezáživné. Kniha už je na cestě do knihobudky.
Velký knižní čtvrtek (20. 3. 2014)
16.03.2014
Kniha Nádherné trosky v seznamech
Příběh se mi líbil. Ztotožňuji se s komentářem MAGNOLIA.