Nahý hrabě přehled
Sally MacKenzie
Nahá šlechta série
Když oknem vstoupí do její ložnice nahý hrabě, lady Elizabeth Runyonová udělá jedinou správnou věc: Zaječí. A nahlas. Zanedlouho se pak začne zcela nově vyvíjet vztah mezi Lizzií a Robertem Hamiltonem, mladým a krásným hrabětem z Westbrooke, který se jí vlastně líbil odjakživa... Nahý hrabě je nový příběh z pera americké autorky Sally MacKenzie, který patří do její volné série historických romancí. Čtenáři opět ocení autorčin humor, smysl pro vystižení erotických dobrodružství i napětí při milostném dobývání.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Naked earl, 2007
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nahý hrabě. Přihlašte se a napište ho.
Moje první kniha od této autorky, objevila jsem ji díky výměnnému fondu naší knihovny. Je to taková oddechovka při které se nemusí moc přemýšlet. Určitě si přečtu i knihu o bratrovi Lizzi vévodovi Jamesovi.
Kniha Nahý hrabě v seznamech
2009 | Nahý vévoda |
2010 | Nahý markýz |
2011 | Nahý vikomt |
2010 | Nahý hrabě |
2011 | Nahý baron |
Tak, byl to takový trochu zvláštní příběh,který se točil kolem jednoho problému,ale když to pominu,tak se mi to líbilo.Nebýt té absurdity,bylo by to super.Tak špatné to nebylo.Nemůžete očekávat od romantiky, že bude pravdivá a reálná, stačí, že je , příjemná a že si od ní odpočinu a vyčistím hlavu