Nahoře bez… a dole taky přehled

Nahoře bez… a dole taky
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/43976/nahore-bez-a-dole-taky-43976.jpg 3 62 62

Eroticky laděné povídky napsali studenti literární akademie Josefa Škvoreckého pod vedením editorky (a své profesorky) Ivony Březinové. Ta doplnila lechtivá vyprávění svých žáků, úsměvnými verši. Sborník vyzdobili ilustracemi tři mladí výtvarníci (též autoři textů) a vznikla tak knížka odhalující cudně věci necudné.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nahoře bez… a dole taky. Přihlašte se a napište ho.

vivula
08.10.2024 2 z 5

Asi nejsem na takové čtenářské úrovni abych byla schopna sbírku docenit.

dasa6360
25.07.2024 2 z 5

Tohle mě vrátilo zpátky na střední školu, kde jsme několikrát za rok dostali za úkol napsat slohovou práci na konkrétní téma. Pokud učiteli přišla kvalitně zpracovaná, mohl ji poslat do různých literárních soutěží.

Upřímně lituji, že jsme nikdy nedostali žádné lechtivé zadání. To by se panečku jeden rozepsal! :) Místo toho si pamatuji témata jako Začlenění Romů do společnosti, Legalizace marihuany, Internet a děti nebo Loď z PET lahví vyráží na plavbu Tichým oceánem... No nic, zpátky ke knize. Jak už to tak bývá, některé povídky byly celkem dobré, jiné slabší. Největší tvůrčí potenciál na mě dýchnul z povídek Kristýny Lyachové a Tomáše Kříkavy. Ostatní pravděpodobně zapomenu ještě dneska.

m2056
06.01.2024 2 z 5

Kniha povídek něco stojí za hodně ale je tu více povídek co je slabší odvar čaje.

Kniha Nahoře bez… a dole taky v seznamech