Náhradníci přehled

Náhradníci
https://www.databazeknih.cz/img/books/96_/9657/nahradnici-9657.jpg 4 23 23

Příběh Jacka Randalla, ztroskotance, který má na účtě banky Štěstěny samé nuly. Po pěti letech živoření na Farmě náhradníků, kde se stará o její obyvatele, nakonec získá příležitost se vyrovnat se vším… pokud on i náhradníci dovedou dost rychle utíkat. Začíná úchvatná honička po podivných a znepokojujících místech ve světě, který se až nebezpečně podobá tomu našemu. Už vás někdy napadlo nechat se klonovat?... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , BB art

Spares, 1996

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náhradníci. Přihlašte se a napište ho.

Kacheenk
20.05.2019 3 z 5

Ačkoliv je téma a postavy v knize velmi zajímavé, v celém příběhu jsem se velmi ztrácela. Příběh je vysvětlován postupně, avšak ne přímo úměrně situacím. Nedokázala jsem se dost dobře ponořit do děje, možná jsem se jen nemohla naladit na vlnu představivosti autora. Rozumím co mi kniha chce sdělit, ale nesedí mi podání celého příběhu. Nebyl to můj šálek kávy.

Bajunek
15.08.2018 5 z 5

Četla jsem před deviti lety a byla jsem úplně nadšená. Přečetla jsem ji hned a hned jsem ji přidala mezi oblíbené tituly. Famózní, napínavý příběh.

JohnMiller
16.03.2014 4 z 5

V skutku originálne a dosť netradičné science-fiction v každom smere. Všetky ingrediencie ktoré autor použil (Mesto ako stroskotané lietadlo, zóna ktorá má viac ako 360 stupňov, ľudia chovaní iba ako darcovia orgánov) Mňa ohromilo. Skvelé čítanie. V istých miestach to malo dokonca feeling noiru. Tak ako to malo silné a emocionálne momenty kde komerčnosť a materializmus vyhráva nad morálnou otázkou ľudskej bytosti tak to malo aj momenty vskutku vtipné (Ten rozprávajúci budík ma miestami až štval). Neďalekej budúcnosti sa kvôli takýmto knihám vyslovene bojím.

Kniha Náhradníci v seznamech

Michael Marshall Smith (p)
anglická, 1965
2010  77%Není cesty zpět