Najdu si tě v Římě přehled

Najdu si tě v Římě
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355509/bmid_najdu-si-te-v-rime-xuf-355509.jpg 4 59 59

Zamilovaná do Itálie a všeho italského, Eva cestuje několikrát ročně do Říma, aby se nadechla atmosféry okouzlujícího města, načerpala energii a inspiraci. Po rozchodu se snoubencem opouští práci manažerky v bratislavském hotelu, vrací se do rodného města a začíná si plnit svůj sen v podobě obchůdku s italskými potravinami. Opakované návštěvy Říma pro ni znamenají návrat do míst, které miluje a nepřestávají ji okouzlovat svou krásou. Navíc mají i magickou moc zbavovat ji stresu, negativních zážitků a všeho, čeho se zbavit potřebuje. A nemalou zásluhu na tom má také její italský milenec…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najdu si tě v Římě. Přihlašte se a napište ho.

Zlatinka.Emilly
19.03.2023 5 z 5

Docela pěkná kniha, ke které se ráda vrátím. Sice místy trochu bláznivé, ale tak co, není to realita, ale kniha na pobavení.

AnEli
05.10.2021 1 z 5

Čtivý, lehký příběh pro někoho kdo má rád červenou knihovnu, Řím a celkově Itálii. Je vidět, že autorka Řím zná pouze z toho turistického pohledu a i když tam ve skutečnosti nikdy nežila, dokáže centrum věčného města docela pěkně popsat. I vykreslení toho římského stylu života je ve formě jejího turistického pozorování, ale je to určitým způsobem docela roztomilé a navíc kdo ve skutečnosti v Římě nežije, tak to ani nepozná :) Jako oddechovka na pláž dobrý.

sabouš
27.08.2021 4 z 5

Knihu jsem si vybrala jako oddechovku mezi náročnější četbou a naprosto splnila očekávání :).

64 knižních novinek (9. - 23. října)

09.10.2017

Kniha Najdu si tě v Římě v seznamech