Najím se a zhubnu! přehled
Cecílie Jílková
Kniha pro všechny, kdo chtějí hubnout bez hladovění a nevěří už na diety. "Každý z nás může mít štíhlou postavu. Jediné, na čem záleží, je CO, KDY a JAK jíte. Skutečně je totiž možné jíst opravdu hodně. Pokud víte, jak na to, můžete v pohodě jíst a přitom hubnout," říká známá poradkyně pro výživu Cecílie Jílková. Ve své knize poskytuje čtenáři vtipnou a čtivou formou praktické návody, jak krok za krokem přejít na nový a účinný způsob stravování. Seznámíme se i s příběhem pětatřicetileté autorky, která většinu svého života trpěla nadváhou. Součástí publikace jsou recepty na chutná teplá i studená jídla.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najím se a zhubnu!. Přihlašte se a napište ho.
Kniha mi velmi připomínala Deliciously Ella, kterou jsem četla jako první. Není to špatné, ale na Ellu "to nemá", ta mi přišla lepší.
Kniha Najím se a zhubnu! v seznamech
2016 | Najím se a zhubnu! |
2010 | Cesta na Drromm |
2017 | Najím se a zhubnu! - Recepty na celý rok: Zhubla jsem 25 kg |
2018 | Moje mlsání bez cukru a lepku |
2019 | Najím se a zhubnu! - Recepty pro celou rodinu |
Zhruba polovina knihy krásně, přehledně a s citem k individualitě organismu shrnuje základy zdravého stravování. Určitě bych doporučila začátečníkům, kteří se snaží zorientovat ve zdravé výživě.
Další části jsou recepty z přirozených potravin. Kde jinde se točit naučit vařit zeleninu než ve vegetariánské kuchařce?