Náměsíční vrazi přehled
Stanislava Veselá
Krvavé zločiny pod vlivem Měsíce? Skutečné případy vražd v náměsíčnosti. Chladné světlo Měsíce dopadá na tvář spícího člověka. Ten se najednou zvedá a s vytřeštěnýma očima opouští místnost – stále však spí. Náměsíčnost je reálný fenomén, který inspiroval nespočet popkulturních děl. Věděli jste však, že v tomto stavu lidé mohou nevědomky spáchat vraždu? Poznejte skutečné případy vražd s tajemnou aurou somnambulismu! Které byly vskutku sporné a kdy si pachatel jen pokoušel snížit trest? To a mnohem více zjistíte ve strhujícím true crime vyprávění doplněném o pohled odborníků.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náměsíční vrazi. Přihlašte se a napište ho.
Bavilo mě to, ale jak je to téma úzké to bylo ke konci už trochu vyčerpávající. Jinak autorka stejně poutavě píše jako vypráví v podcastu. Některé případy jsou opravdu detailní s přepisy výslechů apod. Můžu jen doporučit. :)
Oceňuji téma, propracovanost i to, že popsané příběhy nejsou jen recyklátem podcastu.
Fascinuje mě, kolik času autorka svojí práci věnuje.
Vražedná temnota, Nezkrotná říše a další knižní novinky (39. týden)
24.09.2023
Kniha Náměsíční vrazi v seznamech
ze začátku to bylo zajímavé, ale ke konci mi přišlo, že se příběhy pořád opakovaly
líbily se mi informace navíc ohledně náměsičnosti