Naostro přehled

Naostro
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299879/bmid_naostro-cLq-299879.jpg 3 50 50

Naostro série

1. díl >

Pokud se vám povídky „Proč ženy nekouří doutníky“ a „Proč muži nenosí podvazky“ zdály být příliš nechutné či skandální, věřte, že kniha „Naostro“ je ještě mnohem těžšího kalibru. Někdo by ji snad mohl nazvat literárním pornem, avšak pokud je život porno, potom všichni jsme pornoherci. Toto je kniha, která vás zaručeně vzruší a nabudí. Doporučuji číst večer před spaním. Čtení na veřejnosti by se mohlo vymstít třeba mokrým flekem na oblečení.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naostro. Přihlašte se a napište ho.

Rapeh
12.09.2024 3 z 5

Několik krátkých povídek na zpestření večera. Není třeba v knize hledat smysl nebo odkaz. Odpocinkove čtení, které potěšilo

Leído
06.08.2023 4 z 5

Knížku jsem si koupila, protože stála pár korun. Neměla jsem vzhledem k hodnocení absolutně žádná očekávání, protože na erotickou literaturu mám řekla bych vysoké nároky. Ale pustila jsem se do ní s tím, že těch několik desítek stránek přelousknu tak jako tak. Prvně je důležité si uvědomit, že toto není erotická literatura. Není to žádná literatura. Je to soubor krátkých odvážných erotických fantazií, se kterými se můžete nebo nemusíte ztotožnit. Každopádně když víte, co čtete a proč to čtete, tak je to čtení docela v pohodě. A já si klidně někdy dám i pokračování.

hanzmb
01.02.2019 1 z 5

Obálka mne na 1. pohled zaujala na obrazovce mezi dalšími 20 uměleckými v nabídce palmknihy. Řekl jsem si, že jednou zkusím literaturu pro ženy okořeněnou pornem. Když už to stojí za vydání, tak to musí být nějak zajímavé. Třeba příběhem, nestandardní hrdinkou, místem sexu apod. Jak jsem starý, tak jsem naivní. Takovéhle literatury (a mnohdy řemeslně lépe zpracované) je na netu zdarma kvanta. Alespoň že to je ekniha a na její tvorbu nemusel padnout ani 1 strom . Byla by ho škoda.

Kniha Naostro v seznamech

v Mé knihovně89x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)

Jana Javorská
česká, 1964