Naposledy viděná přehled
Nina Laurin
Dvě zmizelé dívky, které dělí třináct let. Olivia Shaw se pohřešuje od minulého úterý. Naposledy byla viděna před vchodem do základní školy v Hunts Point v bílé jarní bundě, modrých džínsách a růžových botách. Přinutila jsem se podívat na obličej na fotografii, na její mírně rozmazané rysy, a nemůžu si pomoci. Olivia Shaw by mohla být mým zrcadlovým obrazem, starým třináct let. Pokud máte nějaké informace o místě pobytu Olivie Shaw nebo jakékoliv jiné důležité sdělení, kontaktujte prosím ... Častokrát jsem se dívala do tváří pohřešovaných dívek na plakátech, které oznamovaly jejich zmizení, a přemýšlela jsem, kdo mě v tom suterénu nahradil. Ale nikdy neměly ten správný věk, ani vzhled. Až Olivie Shaw – a zítra to bude týden, co se ztratila... Ten, kdo mě unesl, nebyl nikdy dopaden. A teď zmizela druhá.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , OmegaOriginální název:
Girl Last Seen, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naposledy viděná. Přihlašte se a napište ho.
Čtivé, drsné, místy přitažené za vlasy. Zajímavý detektivní thriller, výjimečně vyprávění nikoli pohledem detektiva, ale pohledem oběti. Závěr opravdu překvapivý.
Kniha Naposledy viděná v seznamech
Kniha se dobre cetla, konec zajimavy a prekvapivy,jak vetsina pise. Hlavni hrdinka mi misty opravdu lezla na nervy. Ale konec dobry :)