Náš milý synáčik přehled
Silvia Antalíková
Pubertálne dieťa vie narobiť poriadne veľa starostí, a niektoré ešte oveľa viac. A keď je naň matka sama, jedného dňa pohár pretečie. Našťastie každý syn má aj otca, aj keď o ňom šestnásť rokov nevedel. Neuveríte, čo všetko sa môže stať, ak máte zrazu zo dňa na deň dieťa. Jeden syn, dvaja rodičia, jedna pubertaaaaa!!!!!!!
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Náš milý synáčik. Přihlašte se a napište ho.
Do knihy som sa pustila s chuťou, zaváňalo to humorom, príjemnými, veselými situáciami, v ktorých sa pre seba navzájom neznámy otec a syn budú nachádzať. No spisovateľka nevyužilla potenciál, ktorý jej tento super námet umožnil, všetko sa vytratilo a prešlo do sladkého ženského čítania.
Kdyby překladatel raději nechal knihu ve slovenštině, udělá lépe. Že je slovenština relativně příbuzná ještě neznamená, že z ní umí každý překládat. Jinak příběh docela zajímavý, ale podruhé už bych po něm asi nesáhla.
Knižní novinky (36. týden)
01.09.2019
Kniha Náš milý synáčik v seznamech
2014 | Co můžou muži, můžu i já |
2019 | Bermudský trojuholník |
2014 | Racioláska s extra horkou príchuťou |
2022 | Miluj navzdory všemu |
2018 | Náš milý synáčik |
Kniha tak nějak o ničem. Spisovatelka vždy něco nakousla a již utíkala k další epizodě.