Naše kuchařka 2 přehled
kolektiv autorů
Největší český portál o vaření Toprecepty.cz přináší pokračování těch nejhledanějších receptů českých kuchyní. Naše kuchařka 2 vám naservíruje 150 autentických a prověřených receptů s podrobně popsaným postupem, jejichž součástí je celostránková fotografie. Každý recept obsahuje unikátní QR kód, který vás snadno odvede na videorecept na webu Toprecepty.cz, jehož součástí jsou postřehy a tipy ostatních kuchařů. Na své si tak přijde jak začínající kuchař, kterého provedeme celým receptem, tak ostřílený profík, který v naší kuchařce objeví vychytávky ke klasickým receptům. Součástí Naší kuchařky 2 je Velikonoční speciál, díky kterému společně s námi můžete originálně oslavit tyto jarní svátky plné barev a výborných pokrmů.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naše kuchařka 2. Přihlašte se a napište ho.
Krásná kniha s funkčními recepty a lákavými fotkami. Velmi zajímavé pro mě je použití QR kódů - propojením s vařícím webem se pro mě stala kniha velice "živou".
Kniha Naše kuchařka 2 v seznamech
Opět jako první díl, žádné extra recepty, které bych už neznala. Ale přece jenom je tam pár věcí, které si potřebuji připomenout, jako například vysvětlení tradic Velikonočních svátků. Hezká publikace.