Jednou nohou v hrobě přehled

Jednou nohou v hrobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418946/bmid_jednou-nohou-v-hrobe-Oz0-418946.jpeg 4 416 416

Každý nový případ na oddělení vražd začíná tím, že najdou rozstřílenou nebo ubodanou mrtvolu. Úkolem detektivů je ke každé mrtvole vypátrat alespoň jednoho možného pachatele. Obvykle je to tak, ale v některých dnech jako by se celý svět pomátl a všechno je naopak. Detektivové najdou na smetišti pohozenou nohu a chybí jim nejen vrah, ale i zbytek těla. Než se rozeběhnou po horké stopě, musí najít odpovědi na základní otázky: je to ženská, anebo mužská noha? Odřízli ji mrtvole, anebo zaživa? Uřízl ji odborník, anebo je to sprostá řezničina? A nezodpovězená je i nejdůležitější otázka – kde je zbytek těla? Hledání odpovědí je dřina a všechny jen zdržuje od pátrání po tom nejdůležitějším v celém případu – po vrahovi s krvavou pilkou v kůlně. Aby toho nebylo dost, Krauze rozbolely zuby, Chosému se hnuly močové kameny, Váňa v kanceláři zkolaboval, neboť hubne a drží přísnou dietu, a šéf se zbláznil, chce zavést třísměnnou pracovní dobu. To zase bude na oddělení vražd bláznivý týden...... celý text

Detektivky, krimi Romány Literatura slovenská
Vydáno: , Slovart (ČR)

Jednou nohou v hrobe, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jednou nohou v hrobě. Přihlašte se a napište ho.

alzbeta2843
13.11.2024 5 z 5

Tento príbeh nás zase zavedie do 90.rokov, kedy sa Naše mesto nachádzalo naozaj v hrozných podmienkach. Toto naruší naozaj kuriozný nález na smetlisku. V tejto knihe sa opäť sily spoja s iným oddelením. Tentokrát s oddelením lúpeží. Viem, že to bude znieť bizardne, ale pre mňa najhorší popis nebol popis mučenia alebo vraždy, ale popis Krauza u zubára.

Kory98
01.09.2024 5 z 5

Zase jeden nádherný díl, bylo to pěkně zamotané. Více případů, více dějových linek, jak to pan Dán umí. Ale tak mistrně, že to čtenář zvládne sledovat. Jen zase ta Zora vyvázla, ani se Krauzovi nedivím, že má občas pocit frustrace a zneuznání, ale takový je život. Hlavně, že bude vyšetřovat dál a já mohu jít na další díl, který už leží vedle mě na stole.

hana1039
04.02.2024 4 z 5

Audiokniha:
Ano,taky věřím, že mlýnská kola melou pomalu, ale jistě...v tomto příběhu si pár našich detektivů prodělalo nějaké zdravotní problémy, ale věřím, že v dalším díle už budou v pořádku :-))

Kniha Jednou nohou v hrobě v seznamech

krimi

Dominik Dán