Naše sousedka čarodějnice přehled

Naše sousedka čarodějnice
https://www.databazeknih.cz/img/books/99_/99687/nase-sousedka-carodejnice-99687.jpg 5 22 22

I v obyčejném paneláku se může přihodit něco neobyčejného, a pak je potřeba tomu přijít na kloub! Ondra náhodou uviděl, jak sousedka létá venku na koštěti, a nemůže tomu uvěřit. Že by měli v domě opravdovou čarodějnici? Jestli máte chuť, můžete se do pátrání pustit společně s Ondrou a jeho kamarády.

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naše sousedka čarodějnice. Přihlašte se a napište ho.

Hanamo
24.10.2021 5 z 5

Moc milá kniha. Takový laskavý dětský detektivní příběh, četla jsem ji dětem - 5 a 7 let a byli jsme všichni napnutí jak to dopadne.

Frida12
29.04.2021 4 z 5

V něčem se mi líbila a v něčem ne. Nelíbil se mi ten konec, nemám ráda otevřené konce.
Z postav jsem si nikoho vyloženě neoblíbila, když teda nepočítám Betynku. Možná by se mi to víc líbilo jako mladší, ale znova už to každopádně číst nebudu.

bacouch
09.06.2020 2 z 5

Kniha mě příliš nezaujala a není to tím, že nejsem cílová skupina. Ostatní knížky téže autorky jsme u nás četli a ty se nám líbily. Tady je to takový zvláštní...

Kniha Naše sousedka čarodějnice v seznamech