Nášmu tatovi preplo přehled

Nehodnoceno
Nášmu tatovi preplo
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/421044/bmid_nasmu-tatovi-preplo-f0T-421044.jpg 0 0 0

Našej rodine hrabe série

Sestry Lujza a Dorotka by niekedy svojich prehnane starostlivých rodičov, ktorí neustále do všetkého strkajú nos a nedajú im dýchať, najradšej poslali na opustený ostrov. Kto by sa však o ne staral? Kto by ich kŕmil,chystal im desiatu,peal im, nakupoval oblečenie a kontroloval úlohy do školy? Ani vo sne by im nenapadlo, že sa im ich predstava naplní. Teda len na päťdesiat percent. Mamina odchádza na dlhší čas a o dve sestry sa stará ocko. Aby si to uľahčil,lebo ako sám vraví, má roboty do zbláznenia, hodí ich na krk starým rodičom. S tými je zábava,nie sú taký precitlivení ako rodičia. O tom sú presvedčené len do okamihu,kedy začnú špicľovať a podozrievať svojho otca. Bodaj by nie, keď zistia, že sa stretáva s niekým,kto nosí sukňu. Od strachu, zlosti a obáv sestry vystrájajú,ako sa vraví,psie kúsky. Že sú plné humorných situácii,o tom naozaj nemusíte pochybovať.... celý text

Humor Pro děti a mládež
Vydáno: , Naše vojsko

Nášmu tatovi preplo, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nášmu tatovi preplo. Přihlašte se a napište ho.

kap66
13.11.2024 1 z 5

Mohlo mě napadnout už podle názvu, že půjde nejspíš o jakýsi sitcom. Taky že jo. Vypravěčka má být 13letá holka; zřejmě pro dosažení komického účinku trousí inteligentní hlášky („Zní to pateticky, nebo poeticky?“) a zároveň se chová jako děsná blbka. Podle anotace má knížka ambice stát se populárním čtením pro dospělé. Ne-e. A vidím, že ani vám, čtenářům tady na DK, se do ní moc nechce. Máte recht.
(U téhle knížky zlobí hodnocení, "nehodnoceno" neodpovídá, protože přinejmenším já ji ohodnotila.)

Knižní novinky (42. týden)

14.10.2019

Kniha Nášmu tatovi preplo v seznamech

Dana Hlavatá
slovenská, 1957