Následky lásky a sexu přehled
Robert Bryndza
Coco Pinchardová série
< 3. díl
Coco Pinchardová se po hrozných útrapách a mimořádně klikaté cestě konečně znovu vdala za fešného Adama, vrátila se do svého starého domu, dopsala svou další knihu a srovnala si vztahy s rodinou i s přáteli. Vypadá to, že ji čeká fantastický rok. To by ale nebyla Coco, aby všechno nezamotala a všechno se jí nezačalo hroutit jako domeček z karet! Literární agentka Angie začala zastupovat její úhlavní nepřítelkyni, Rosencrantz začal pít, a aby toho nebylo málo, ani po svatbě s Adamem se Coco nepodařilo zbavit se ex-tchyně Ethel. A k tomu všemu ještě zjistí, že je ve svých 44 letech zase těhotná. Co teď s tím? Má si tím vším procházet znovu? Panebože, tohle přece nemůže zvládnout ani nezdolná Coco Pinchardová!... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
The Consequences of Love and Sex, 2014
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Následky lásky a sexu. Přihlašte se a napište ho.
![katynka78 katynka78](https://www.databazeknih.cz/img/users/36_/366602/m_katynka78.jpg?v=1725914749)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Většinou vše okecám na dlouho, ale tady ne, tady to bude rychlé. Robert Bryndza za mě umí psát jakýkoliv žánr, miluju jeho styl psaní, čte se mi to moc dobře a jsem moc ráda, že i taková oddechovka mu jde. Je tady vidět, jak je ovlivněn stylem života, který žije, protože v jeho knihách hraje roli Británie, hraje roli Slovensko, jsou tam homosexuálové a je tam humor. Umí psát dobře i myšlení žen a to se mi moc líbí. Nasmála jsem se a bavila se. Líbilo se mi to. Doporučuju.
Zrádci krve, Věž a další knižní novinky (22. týden)
28.05.2023
Kniha Následky lásky a sexu v seznamech
v Mé knihovně | 88x |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
Oddechové čtení, bavila jsem se i při tomto třetím díle.