Naučte mě zabít draka přehled

Naučte mě zabít draka
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543111/bmid_naucte-me-zabit-draka.png 5 173 173

Sedmý smysl série

< 10. díl

Závěrečný díl série Sedmý smysl s Hankou, Sváťou, Rafanem a dalšími. Příběh plný zvratů a dobrodružství. Jak to dopadne s nadaným Vítkem, stane se rytířem?

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naučte mě zabít draka. Přihlašte se a napište ho.

Sitting-Bull
11.07.2024 4 z 5

Tak ten úplný konec jinak slušný příběh zabil. Takže, kniha měla spád, dobře se četla a ač díly s dospělou Hankou jsou méně záživné, tak i zde bylo zase něco zajímavého, co mě nutilo číst dál... Dala bych 4*, ale za ten úplný konec strhávám ještě půl hvězdy, výsledně tedy 3,5*, ani o paprsek víc.

haki34
16.06.2024 5 z 5

(SPOILER) tak..dočteno a je čas se rozloučit. Některé komentáře byli rozporuplné, tak jsem byla trochu ostražitá, nicméně rytířšký příběh se mi velmi líbil a závěr série autorka zvládla se ctí. Bylo to trochu jiné, než obvyklé přesuny mezi magickými školami, ale v principu se opět bojovalo proti velepadouchovi...
Kromě draků, jednorožců, tulíků tentokrát zasáhne do děje netopýr a gryf... A naši hrdinové opět vše zvládnou na jedničku. Síla lásky a přátelství, to je vlastně to největší kouzlo.
Jak píšou snad všichni předemnou - autorka romantické linky fakt nepíše dobře. Kapitolka začíná rozchodem Hanky se Sváťou a to tak neskutečně klišoidně a s nejblbějšími možnými frázemi. (ano, Hanka se Sváťou mi k sobě nesedí, ale tohle bylo i tak moc...). Vůbec by mi nevadilo, kdyby ty romantické pokusy úplně vynechala.
Dobrodružná linka je mnohem, ale mnohem lepší. No což, bude mi za kamarády se sedmým smyslem smutno...doporučuji - vyžkoušejte :)

Nathally
08.11.2023 4 z 5

Předešlé díly byly celou dobu napínavé, ale tady to vypadalo, že si to chce autorka co nejrychleji odbýt a konec se nějak nepovedl. Žádné emoce, nic. Tento díl se mi zdál celkem zbytečný, protože to celkově nebylo nijak extra zajímavé.

Knižní novinky (12.3. - 25.3.)

07.03.2018

Kniha Naučte mě zabít draka v seznamech