Návod k použití lásky přehled
Renáta Názlerová
Láska vás může vynést až do oblak, ale může dát i pěkně zabrat. Je povznášející a úžasná, dokáže přimět k hrdinským činům, ale i k páchání úplných hloupostí. Dokáže léčit, ale i ublížit. Proto je nutné se o ni dobře starat. Terapeutka Tamara Koch, řeší problémy lidí, kteří prošli její ordinací, pravidelnou údržbu své lásky zanedbali, nebo nevěděli, jak ji dělat. Tamara má ke svým klientům často nekonvenční přístup, její postoje překvapí, její rady a postřehy jsou vtipné. Ale jak už to v životě bývá, je lehčí radit druhým než sobě. Odbornice na vztahy totiž řeší i svůj osobní problém se dvěma osudovými muži. Příběhy v románu jsou inspirovány skutečnými událostmi. Situace, ve kterých se jejich hrdinové ocitají, mohou potkat kohokoliv nás. Možná vám ve vaší situaci Tamara Koch pomůže najít řešení, povzbudí vás, nebo alespoň získáte pocit, že v tom nejste sami. Než se blíže seznámíte s Návodem k použití lásky, věnujte, prosím, pozornost tomuto upozornění: Můžete mít všechno na světě: zdraví, peníze, slávu, ale pokud nemáte lásku, nemáte nic. Láska je vlastně jakési zařízení. Každé zařízení potřebuje pravidelnou údržbu a servis. Není hanba jít do servisu nebo si nechat udělat generálku, pokud cítíte, že se zařízení zasekává nebo nefunguje jako obyčejně. Každá láska je jedinečná a je jen a jen vaše, proto se o ni náležitě starejte a pamatujte, že bez pečlivé a pravidelné údržby se neobejde. Možná že budete mít pocit, že byste chtěli lásku vyměnit a pořídit si novou, mladší, krásnější model, možná i výkonnější, ale pozor! Nikdy to nebude zadarmo. Za všechno se platí... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návod k použití lásky. Přihlašte se a napište ho.
Nevím, co mě na knize vadilo, jestli rozhovory, které se mi zdály umělé, tok myšlenek, který neplynul přirozeně, styl autorčina psaní??? Nakonec jsem "život pacientů a jejich problémy" přeskakovala a snažila se dozvědět se více jen o hlavní postavě Tamaře.
Když jsem brala knihu do ruky, tak jsem se kvůli recenzi bála jak mě bude bavit. Nicméně kniha se četla svižně, je vtipná, zajímavé osudy lidí vás chytnout a chcete vědět jak to nakonec dopadne. Za mě super oddechové čtení, které máte za dva dny přečtené. Mohu jen doporučit.
Kniha Návod k použití lásky v seznamech
láska ženy pro ženy milostné romány romantika návod na ženy návod na muže
2018 | Návod k použití lásky |
2021 | Osudová žena |
2018 | Tučibomba. No a čo? |
2019 | Tisíc a jedna noc s Arabom |
2018 | Vražda Eleny P. |
Knihu jsem koupila z nouze, zaujala mě hlavně obálkou a taky tím, že je od slovenské autorky. Ještě během toho jediného dne jsem ji přelouskala, hodně jsem se v ní viděla a možná si i něco vzala k srdci. Nebudu naivně snít o princi, kterého "osvítím" a on udělá vše pro to, aby mě kontaktoval. Ale taky bych neměla vše řešit jen rozumem a ze všech stran obracet a analyzovat. Někdy prostě jen musím šlápnout trochu mimo té důvěrně známé, prošlapané cestičky... a nejen šlápnout, ale třeba tam i pořádně zahučet a namlátit si.