Návrat do budoucnosti II přehled

Návrat do budoucnosti II
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28587/bmid_navrat-do-budoucnosti-navrat-do-budoucnosti-ii.jpg 4 61 61

Návrat do budoucnosti série

Marty McFly na nové cestě časem. Skoky z roku 1985 do let 2015 a 1955 trochu zamíchají chodem historie městečka, známého z filmové komedie s Michaelem J. Foxem v hlavní roli.

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Cinema

Back to the Future 2, 1986

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat do budoucnosti II. Přihlašte se a napište ho.

n.ezn.amy
04.01.2024 5 z 5

Druhý díl této skvělé série čtenáře zavede do budoucnosti roku 2015, kdy Marty musí zachránit svého syna před zatčením. Jenže nic nejde jednoduše a opět se vše zvrtne .... Já mám tuhle trilogii moc rád ať je to filmová nebo knižní, která je v tomhle případně naprosto shodná.

Lukáš987
06.08.2023 5 z 5

Druhý díl s Docem a Martym a opět pecka. Perfektně přepsaný film do jeho knižní podoby. Za jeden večer se těch pár stránek dá přečíst. Teď není na co čekat, jen otevřít dveře Deloreanu namačkat správné datum a.... už nebudu prozrazovat... Mohlo by to způsobit paradox v čase a to nechceme....

Shashlick
21.11.2022 3 z 5

Vzhledem k první části se změnil autor i překladatel a je to trochu znát. Navíc už to není ten klasický příběh, i když je celá trilogie (srovnání s filmovou předlohou se nejde ubránit) kvalitní.

Kniha Návrat do budoucnosti II v seznamech

Craig Shaw Gardner