Návrat na ostrov kamélií přehled
Beate Rygiert

Bretaňská sága série
< 3. díl
Sylvie a Maël čekají narození vytouženého dítěte. Maëla však náhle dostihne rodinná minulost. Jeho matka, s níž už téměř třicet let neudržuje kontakt, těžce onemocněla. Přestože Sylvie nemá dobrý pocit, Maël odcestuje. O něco později začne nad bretonským pobřežím zuřit ničivá bouře se záplavami. Ostrov kamélií zažije téměř přírodní katastrofu a Sylvie utrpí nebezpečnou nehodu… Nádherný příběh o lásce, rodině a smíření s vlastní minulostí.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Heimkehr auf die Kamelien-Insel, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návrat na ostrov kamélií. Přihlašte se a napište ho.

Tak jako v této knize, to v životě opravdu nedopadá. I když ostrov stihne pohroma Sylvie vše vyřeší, nejsou problém peníze, vztahy, nemoc, prostě značka ideál. Zkrátka nad Bretaní opět vyjde slunce.
Knižní novinky (33. týden)
09.08.2020
Knižní novinky (32. týden)
02.08.2020
Kniha Návrat na ostrov kamélií v seznamech
v Mé knihovně | 133x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2018 | ![]() |
2022 | ![]() |
2019 | ![]() |
2020 | ![]() |
2023 | ![]() |
Jsem ráda, že mám serii za sebou. Dočetla jsem to jen proto, abych věděla, jak to dopadne. Mäel mě v této knize rozčiloval snad ještě víc než ve druhém díle s chováním ke Chloe, nyní s Rosalii. Sylvie superžena, která i s čerstvě narozeným miminkem vyřeší všechny problémy světa.