Návraty k sobě přehled
Markéta Vostrá
Kniha přináší pohled na nelehký, přesto zázračný úděl ženského bytí. Cesta ženy je archetypální poutí za objevením všech aspektů ženské bytosti. Teprve jejich pochopením, přijetím a ucelením může žena získat plnohodnotný pocit z vlastního bytí. Kniha může být lékem na ženskou bolest, která pramení v dávné minulosti a je předávána z generace na generaci. Nyní nastává čas uvědomění si, vyléčení a odpuštění. Cesta ženy nás vede k osvobození z dogmat patriarchální společnosti a návratu ženy na trůn po bok muže.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Návraty k sobě. Přihlašte se a napište ho.

Mohu doporučit nejen ženám, ačkoliv náš úděl je poměrně náročnější. Na druhou stranu knihu doporučuji zároveň všem, kdož začínají s tarotem. Neboť je to taková rukověť bez návodu na výklad, za to s významem základních 22 karet či archetypů, např jako Crowleyho tarot.

Občas není na škodu, nahlédnout do svého nitra a prostřednictvím této autorky to jde docela dobře. Je tady spousta pravdy podepřená příběhy lidí, které se staly, nebo mohly stát.
Kniha Návraty k sobě v seznamech
v Mé knihovně | 7x |
2012 | ![]() |