Navzdory osudu / Dávný nepřítel přehled
Beverly Barton , Liza Hadley
Navzdory osudu Beverly Bartonová Krásná Lydia Reidová si ani ve snu nedovedla představit, že se její pohodlný život změní během několika okamžiků. V nemocnici se dovídá o těžké havárii svého manžela. Lékař jí sděluje smutnou zprávu. Lydia v tu chvíli ještě netuší, že spolu s jejím manželem zahynula i jeho milenka. Lydii se zřítí svět. Totéž prožívá i Wade Cameron - manžel Reidovy milenky. Městem se nesou pomluvy a Lydia hledá vysvětlení u Wadea. Ten se snaží držet se od krásné a něžné Lydie stranou. Cítí totiž, že ho k ní poutá něco víc, než jen touha... Dávný nepřítel Liza Hadleyová Olivia neví,jestli Gila víc nenávidí,nebo miluje.Když se stane jejím šéfem,napětí mezi nimi je takřka nesnesitelné.Gil ji nečekaně požádá o ruku a Olivie netuší-má ji rád,nebo mu jde jen o peníze?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2001 , HarlequinOriginální název:
Talk of the Town,Willing or Not, 1992
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navzdory osudu / Dávný nepřítel. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Navzdory osudu / Dávný nepřítel v seznamech
Navzdory osudu
Wade Cameron a Lydia Reidová měli smůlu na své nevěrné protějšky a při hledání odpovědí, útěchy a hlavně pochopení není nikdo vhodnější, než ten, kdo je na tom shodně. Přesto, že to z počátku nevypadalo, tak je příběh i s lehčí detektivní zápletkou, a to zjistit kdo Lydii vydírá .... Příběh i postavy celkem ucházející s trošku akčnějším závěrem. 3,5*
Dávný nepřítel
Silně naivní Olivia a její cca o 10let starší nevlastní bratranec Gil, kde jsem u obou dvou měla výhrady a myslím si, že vztah, kde jsou neustálé domněnky, sem tam lži a chybí víc než jen vzplanutí, nemá dlouhou budoucnost. Navíc to mělo styl ano/ne jak vyšitý, a to chci ho, ne nechci, chci... já nevím, asi nechci... možná ... Následně na příkaz (do žádosti to mělo daleko) o ruku odpovědět bez rozmyšlení ano, to už bylo fakt moc. :) 2*