Navždy přehled

Navždy
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/140538/navzdy-140538.jpg 4 59 59

Navždy série

1. díl >

Když Lily poprvé potkala Alexe, nevěděla, koho má před sebou. Netušila, že ten, kdo jí zdánlivě nezištně pomáhá, má své vlastní, temné důvody. I když se tomu brání, učaroval jí. Nesmrtelný Alex se rozhodl, že mu bude Lily patřit, ale zdá se, že jenom jeho rozhodnutí nestačí. Přestože se křehká dívka zdá tak bezbranná, má silnou vůli. Váhá mezi tím, co získá, a tím, co by mohla ztratit. Alexovi nepřátelé ale nespí a Lily se nevědomky stává figurkou na šachovnici dávné pomsty. Je láska, která se mezi ní a Alexem rozhořela, dost silná, aby společně překonali všechna nedorozumění a nebezpečí? Mají ti dva nějakou naději na společný život navždy, nebo se jejich cesty pouze osudově protnou v jediném, prvním a zároveň posledním společném okamžiku?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy. Přihlašte se a napište ho.

Ála1968
18.08.2024 3 z 5

Dějově byl příběh moc hezký,ale..... Střídání děje z pohledu jejího a jeho bývá fajn,tady mi to přišlo hodně nudné, protože se tam opakovalo to samé.Jsem na rozpacích,je to tak na 3,5 hvězdičky

lucie2952
17.04.2018 3 z 5

První polovina knihy byla úžasná. Nemohla jsem přestat číst, ale druhá polovina knihy mě naprosto zklamala! Jak Alex odjel, tak mě kniha moc nebavila a nakonec jsem knihu odložila. Nedokázala jsem knihu dočíst, protože Lily mi začala lézt na nervy, když se z ní stala upíra. Za mě velké zklamání.

kendllajf
10.06.2017 3 z 5

Nemám ráda upíry, ale tohle bylo docela úžo. Ze začátku mi připadala Lily jako ohýbatelná hmota v rukou ho. Ne připadala, ona taková byla. postupně ho začala milovat, pak zase ztratila lásku k němu, pak zase našla, pochybovala a všichni víme, jak to dopadlo. příběh byl celkem o ničem, až na to s Vladanem, ale aspoň romantiku to neztratilo.

Kniha Navždy v seznamech

v Mé knihovně70x