Navždy tvoj přehled

Navždy tvoj
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/251465/bmid_navzdy-tvoj-X60-251465.jpg 4 202 202

Román Navždy tvoj sa začína ako príjemná romanca s komickými prvkami, Judita sa v supermarkete zoznámi s Hannesom, ktorý ju očarí. Ale romanca čoskoro nadobudne kriminálny nádych a končí ako psychotriler. Judita je presvedčená – keď už vlastne rezignovala – že našla muža svojich snov. Hannes sa zdá byť dokonalý pozorný partner, ktorý vystihne a splní Judite každé želanie. Postupne sa vkráda do jej života, ovplyvní jej priateľov a rodičov a zdá sa, že žije iba pre ňu. Juditu čoskoro jeho nekonečná láska začína dusiť, cíti sa okradnutá o súkromie a začína sa ho báť. Navrhne mu rozchod, ale Hannes sa nemieni vzdať. Prenasleduje ju na každom kroku, až sa Judita nakoniec psychicky zrúti a on ju má v hrsti. Výborne gradovaný príbeh vtiahne čitateľa do deja natoľko, až si sám kladie otázku: Je Judita paranoidná? Prečo odmieta svojho princa, ktorý to s ňou myslí vážne? Posledné stránky rozlúštia záhadu, ktorú Judita podvedome tušila, ale nevedela rozumne vysvetliť – veď všetci sa postavili proti nej a podporovali Hannesa v jeho nekonečnej láske. Vydanie prvé.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Tatran (Bratislava)

Ewig Dein, 2012

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Navždy tvoj. Přihlašte se a napište ho.

zuzi_zuza
12.11.2024 3 z 5

Od Glattauera jsem četla všechno, co vyšlo česky. Tato kniha mi "chyběla". Od začátku jsem byla trochu skeptická a vůbec mi styl nesedl, některé věci byly předvídatelné. Autorův typický plot twist nastal, já jsem spokojená, atmosféra parádně vygraduje a já cítím po dočtení značně nepříjemný pocit.

uzivatel83509
04.04.2024 2 z 5

Nesedl mi styl, jakým je kniha napsaná. Příběh mě moc nebavil, čekala jsem něco víc napínavějšího, když šlo o stalking.. autora vyhledávat nebudu, ale věřím, že někomu tahle kniha "sedne" lépe, než mě

mcabr
25.11.2020 5 z 5

Pěkný, docela napínavý jak to vlastně je.

DatabazeKnih.cz vyhlašuje tvůrčí soutěž

19.05.2013

Knižní novinky (10. - 18. dubna)

09.04.2013

Chvíle bez něj patřily k nejkrásnějším a nejintenzivnějším chvílím s ním.

Studoval ji s výrazem dojetí, jako kdyby představovala na celém světě jediný východ slunce nad mořem, jejž je možno vzít do dlaní.

Ten muž měl mimořádnou schopnost milovat. Jeho schopnost milovat překračovala veškeré představy a brala dech.

Kniha Navždy tvoj v seznamech