Cesta věčnou nocí přehled

Cesta věčnou nocí
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/215017/mid_cesta-vecnou-noci-215017.jpg 4 441 441

Nebe série

Od chvíle, kdy se Árie dozvěděla o smrti své matky, uplynulo už několik měsíců. I Perry už je nějakou dobu Krvepánem a dívka o něm nemá žádné zprávy. Nyní se však mají znovu setkat. Po tomto okamžiku oba nesmírně touží, a skutečně jsou naplněna všechna jejich očekávání. Tedy aspoň zpočátku...

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta věčnou nocí. Přihlašte se a napište ho.

knizninadsenec
08.11.2024 4 z 5

Druhý díl byl velmi poutavý a zajímavý, hodně emotivní a plný strachu z bouří (éteru). Nebo možných přepadení jinými kmeny, trochu zrady ze strany obyvatel, hladovění, vymýšlení nových řešení, nové postavy, cesta... Příběh se četl snadno a přišel mi o trochu lepší než první díl. Romantiky mnoho mezi hlavními postavami nebylo. Každý měl svůj úkol. Jedna z postav musela zůstat v osadě a druhá vyrazit do jiné pro informace. A já se asi hned pustím do dalšího dílu, protože to zase skončilo hodně načatě. Hlavně jsem zvědavá, co udělá/navrhne Árie, aby zjistila polohu Poklidné modři, která má být bezpečným místem. Avšak stále mi tam chybělo něco, abych si řekla, že to bylo wow. Byl to opět milý, plynulý příběh, který se velmi dobře čte.

beaneater
23.07.2023 2 z 5

Krátký druhý díl, kde se dle mého názoru toho tolik neudálo. Český překlad se tentokrát četl mnohem lépe, ale objevili se fráze, které i tak mátli.
Uvidíme, co přinese závěrečná kniha série.

Reniee
11.01.2022 5 z 5

Kratší než první a třetí díl, ale stejně napínavé a čtivé. Hned jsem se pustila do třetí knihy.

Kniha Cesta věčnou nocí v seznamech