Nebe opravdu je... přehled

Nebe opravdu je...
https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106853/nebe-opravdu-je-106853.jpg 4 144 144

Neuvěřitelné vyprávění o cestě malého chlapce do nebe a zpět Když Colton Burpo přežil komplikovanou operaci slepého střeva, jeho rodiče jásali radostí nad jeho zázračným uzdravením. Nečekali však, jaký se před nimi během následujících měsíců rozvine příběh: příběh stejně krásný jako neobyčejný, zachycující cestu jejich syna do nebe a zpět. Colton, ani ne čtyřletý, sdělil svým rodičům, že během operace odešel z těla - a pravdivost svého prohlášení potvrdil tím, že přesně popsal, co mezitím dělali jeho rodiče v jiné části nemocnice. Vyprávěl o tom, jak navštívil nebe a co mu říkali lidé, které tam potkal a které nikdy předtím neviděl. Mluvil při tom i o událostech z doby před svým narozením. Navíc své rodiče ohromoval popisy a obtížně srozumitelnými informacemi o nebi, které přesně odpovídaly Bibli, přestože ještě neuměl číst. S odzbrojující a přímočarou smělostí dítěte vypráví Colton o svých setkáních s dávno zesnulými členy rodiny. Popisuje Ježíše, anděly, jak je Bůh "opravdu, opravdu veliký" a jak nás Bůh miluje. Celý příběh převyprávěl Coltonův otec, ale kniha zachycuje i jeho jedinečně prostá slova. Nebe opravdu je... nabízí letmý pohled na svět, který nás čeká a kde, jak říká Colton, "nikdo není starý a nikdo tam nenosí brýle". Nebe opravdu je... navždy změní vaše smýšlení o věčnosti, protože nabízí možnost vidět - a věřit - jako dítě.... celý text

Literatura světová Náboženství
Vydáno: , Návrat domů
Originální název:

Heaven is for real , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebe opravdu je.... Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

Mayami
13.12.2023 3 z 5

Už si napamätám, aké dojmy na mňa kniha urobila, keď som ju čítala prvý krát, teraz som si ju prečítala v rámci výzvy, a teda som voči nej asi aj dosť skeptická, aj keď netvrdím že si to nadprirodzené chlapec nezažil. Nuž takýchto príbehov o návšteve neba a pekla je už pomerne dosť a sú aj dosť rozdielne. Sú v kresťanských kníhkupectvách ponúkané ako autentické, a zas je xy ďalších príbehov o deťoch, ktoré si pamätajú svoj predchádzajúci život, tie už samozrejme v kresťanskom obchode nenájdeme, ale bola by blbosť asi jedným veriť a druhým nie, že?

Shardlake
18.08.2023 3 z 5

Kniha obsahuje krátké kapitoly, a proto se četla lehce. Popisuje příběh malého chlapce, syna amerického kazatele, který podstoupí operaci a během ní má možnost vidět lidi a události "z nebe". I když příběh popisuje zjevně skutečnou událost, kniha na mne působila "americkým dojmem".


Han-nah
25.06.2023

Nevšední příběh, kterému ne každý uvěří. Já do kostela nechodím, ale v něco věřím. Taky jsem málem umřela na prasklé slepé střevo. V dalších letech jsem se naučila i těžké věci s větším nadhledem řešit nebo přecházet, protože mi byl dán dar ještě žít. A to je ten největší dar. Děkuji andělíčkům , protože si myslím, že o našem životě je rozhodnuto před narozením. Velmi se mi líbil film "Nenarozený", který toto vystihuje.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nebe opravdu je... v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených203x
ve Čtenářské výzvě23x
v Doporučených25x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst86x
v Chci si koupit29x
v dalších seznamech2x