Nebezpečná iluze přehled
Winter Renshaw
Romantický příběh plný touhy a vášně, ve kterém není nouze o zvraty a napětí. Hudson Rutherford je sexy chlap, a je si toho moc dobře vědom. Je arogantní, bohatý a vždycky dostane všechno, co chce. Právě teď potřebuje snoubenku. Rodiče ho nutí, aby si vzal rozmazlenou dědičku hotelového impéria a jeho hédonistický život playboye je v ohrožení. Jediný způsob, jak může situaci zvrátit, je předstírat, že je opravdu nefalšovaně a hluboce zamilovaný… do Mari, své třetí letošní osobní asistentky. Jenže ta s ním nevydrží ani pracovat a chce dát výpověď. Chystá se ho důrazně poslat do háje, ale on se usměje a podá jí papírek, na kterém je neuvěřitelné množství nul.... celý text
Literatura světová Pro ženy
Vydáno: 2018 , Beta-DobrovskýOriginální název:
The Perfect Illusion, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečná iluze. Přihlašte se a napište ho.
![lenka7679 lenka7679](https://www.databazeknih.cz/img/users/95_/95772/m_lenka7679-mmz.jpg?v=1555274047)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Postavy i příběh neuvěřitelné, celý příběh i se zápletkou okopírovaný. Celá kniha emočně plochá. Tohle mi zkrátka nějak nesedlo.
Tisíckrát obehraný příběh Popelky bez jakéhokoliv překvapení. V půlce knihy jsem ji chtěla zahodit a přestat číst, jak hrozně mě nebavila, nakonec jsem zatnula zuby a dočetla. Věřím, že kniha si své příznivce najde, já mám ráda, když ve mně kniha dokáže rozehrát nějaké emoce, tady se nestalo nic.
![MAU256 MAU256](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Romantická oddechovka. Hudson jako kreténský šéf, který dá Mari nabídku, na kterou se prostě nedá říci ne. Smlouva, zásnuby, svatba - jenže základ byla lež, která se vždycky projeví a vše se rozpadne. Láska, která byla ze začátku pouze lež, je najednou skutečná. Ale nic nemůže být jednoduché. Mari byla statečná a nakonec vše dopadlo nad očekávání velmi dobře. Hezky se to četlo, únik od reality, tak to můžu jen doporučit.
10 nejprodávanějších eknih (březen)
05.04.2018
Kniha Nebezpečná iluze v seznamech
v Mé knihovně | 344x |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2018 | ![]() |
2019 | ![]() |
2021 | ![]() |
Příběh není extra objevný. Zpracování taky není na topu.
Ale nevadilo mi to. Jednoduchá oddechovka.
Tyhle knížky čteme, protože nechceme nim moc řešit a to přesně splňuje. Prostě červená knihovna s tím správným koncem.
Jistě by šlo jít víc do hloubky, nemusel by být příběh tolik uspěchaný.
Ale bylo to fajn. Ráda jsem si to přečetla. Zápletka Mari, Hudson a Alec, hmm, tak ta se povedla.