Nebezpečná známost přehled

Nebezpečná známost
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/266302/mid_nebezpecna-znamost-266302.jpg 3 70 70

Třicetiletá Morgan Pragerová žije v New Yorku, dopisuje diplomovou práci o psychologii obětí a nedávno se zasnoubila s přitažlivým mužem jménem Bennett. Když se jednoho dne vrátí domů z přednášky, najde Bennetta mrtvého. Jeho tělo je zohaveno k nepoznání a v bytě s ním jsou její tři psi - pyrenejský horský pes a párek pitbulů, celí od krve. Morgan se pokouší vyhledat Bennettovy rodiče, aby jim sdělila, co se stalo jejich synovi, jenže zjišťuje, že nic z toho, co jí tento muž o sobě a o své minulosti tvrdil, nebyla pravda. Bennett udržoval poměr s několika dalšími ženami a skutečné rysy jeho povahy by naplnily klinickou definici sociopata. Ve chvíli, kdy se ženy, s nimiž Bennett žil, stávají obětmi vražd, se Morganino pátrání mění v závod o vlastní přežití. Nezbývá jí než zjistit, kdo likviduje ženy, jež byly Bennettovi blízké – tak, jako mu byla blízká i ona sama.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Hand That Feeds You, 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečná známost. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (21)

cantona
08.05.2021 3 z 5

No tak tady hodnotím průměrem. Kniha byla v některých pasážích tak nudná, že jsem si musel zdřímnout. Prostě nenadchla, ale zase ani neurazila. Co se týče napínavosti tak slabota... Takže tři hvězdy.

Sammy.Boy
30.09.2020 4 z 5

Extra třída to určitě není, ale vyloženě ani průměr. Námět zajímavý, to se musí nechat. Úvodní sekvence z místa činu skvělá! Někde uprostřed bylo na můj vkus až zbytečně moc té "odborné vaty" a neustálé opakování již vyřčeného, ale i tak mě příběh svou čtivostí donutil knihu zdolat za dva dny a potvrzuji, že tohle byla vážně NEBEZPEČNÁ ZNÁMOST!


Meluzínka
16.07.2018 3 z 5

Sice jsem docetla knihu az dokonce ale moc me nenadchla.Zacatek super ale pak nic moc.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nebezpečná známost v seznamech

v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit10x