Nebezpečné vyhlídky přehled
Linda S. Howington
Jenner a Sydney si užívají plavbu na luxusní lodi až do doby, než skupina násilníků unese Sydney a Jenner se jim musí podřídit, aby její přítelkyni neublížili. Neví, co se děje a kdo za činem stojí. Ironií osudu se její jedinou oporou stane Cael Traylor, muž, který ji drží jako rukojmí...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečné vyhlídky. Přihlašte se a napište ho.
Takže tu máme skupinu akčních superhrdinů kteří vyřeší problém...únosem?...no a já si říkám: aha, autorka zkouší změnit žánr...to vypadá na komedii? A fakt že joo... jenže z toho je ve finále parodie na stockholmský syndrom s bombou na Titanicu. Za mě...LH napsala lepší příběhy, tohle moc dobrý nebylo.
Opět dobrý příběh od této autorky. Zatím jsem se u ní nezklamala a patří mezi mé oblíbené, pokud mám náladu na napínavou romantiku. Konkrétně zde bych ale zkrátila první část z doby okolo výhry. Měla jsem problém se prokousat, nicméně potom už si to sedlo a užila jsem si super čtení.
„Paměť je hned druhá věc v pořadí, o co vás okrade blížící se stáří. „A co je ta první?“ „Tak to jsem už zapomněla.“
Kniha Nebezpečné vyhlídky v seznamech
2008 | Dokonalý muž |
2009 | Nebezpečně blízko |
1999 | Síla lásky |
2006 | Všichni muži královny |
1999 | Stíny minulosti |
Dobře jsem se bavila. Příběh je dost vtipný, s mnoha zábavnými dialogy. V závěru zde nechybí dávka akce a napětí.