Nebezpečné vztahy přehled
Heather Graham (p)
Malířka Anna se snaží očistit jméno svého bývalého manžela, kterého policie podezřívá ze spáchání vraždy. Při hledání pravdy se ocitá ve světě erotických klubů a přichází do styku s lidmi, o nichž dosud měla jen mlhavou představu. Situaci komplikuje vztah s drsným a zároveň přitažlivým detektivem. Knihy této autorky roztočí představivost na plné obrátky...... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 1999 , DominoOriginální název:
Down in New Orleans, 1996
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečné vztahy. Přihlašte se a napište ho.
Četlo se to velmi dobře a ani náhodou jsem netušila kdo je vrah. Napětí,romantika a erotika co víc si přát. Jen hrdinka mi svým chováním moc neseděla, ale to je můj problém s ženskými postavami od této autorky. Jsou na můj vkus moc ... moc tvrdohlavý,moc vzteklý prostě žádný průměr. :))
Kniha Nebezpečné vztahy v seznamech
2005 | Ďáblova milenka |
2001 | Králův rytíř |
2002 | Vězeňkyně |
2009 | Vikingova žena |
2009 | Princezna pomsty |
Čtivý, napínavý příběh z prostředí New Orleans. Nebezpečné bažiny, tajemstvím opředené hřbitovy, tančírny, kluby a prostitutky. Intriky, láska, vášeň i smrt. Vražedné horko, nedůvěra, pochybnosti i strach. Ale také odhodlání, víra a odvaha. Nebo šílenství?
Líbilo se mi to...