Nebo je naše přehled
Luke Allnutt
Rob Coates dosiahol v živote všetko, po čom túžil. Je úspešný, má skvelú manželku a to najcennejšie zo všetkého, syna Jacka, s ktorým je každý deň plný dobrodružstiev. Náhle však rodinu zasiahne neľútostná choroba a Robovi sa zrúti svet. Beznádej ho strhne až na samé dno a on nenachádza silu vrátiť sa späť do života. Jedinú útechu mu prináša fotografovanie miest, ktoré navštívil so synom. Pomôžu mu spomienky na šťastné chvíle zmieriť sa s osudom a odpustiť?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , PlusOriginální název:
We Own The Sky, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebo je naše. Přihlašte se a napište ho.
Asi není snadné číst o nemoci jakou je rakovina. A už vůbec ne, pokud se týká malého dítěte. Tato kniha se čte snadno a přesto těžce. Je převážně z pohledu otce, ztrácejícího touto nemocí svého syna. O tom, jak se s tím vyrovnává, o žalu, bolesti, boji, chytání se stébel, marnosti a otcovské lásce. Ale i o zoufalství obou rodičů, odcizení se, výčitkám, bojem o svůj rozum po smrti dítěte, odpuštění a nalezení cesty zpět k sobě.
Až na slabší začátek, knihu doporučuji k přečtení.
Knižní novinky (26.2. - 11.3.)
19.02.2018
Kniha Nebo je naše v seznamech
Nádherná kniha. Dojemný srdcebolný příběh, při kterém mi tekly slzy proudem.
Sice dávám 5 hvězdiček, ale nejsem si jistá, zda tuto knihu doporučit, protože toho smutku je tam opravdu mnoho.