Nebojte se být náladové & protivné přehled
Julie Holland
Průlomový průvodce pro ženy všech věkových kategorií, jenž ukazuje, že přirozená náladovost je síla, nikoliv slabost Jakožto ženy se již od útlého věku dovídáme, že naše „nálady“ jsou problém. Chceme-li v životě uspět, musíme mít všechno pod kontrolou, tedy i své hormony a přirozené tělesné reakce. Ale naše těla jsou moudřejší, než si představujeme. Kolísání hormonů v průběhu cyklu nám dává jasné podněty, a pokud se je naučíme poslouchat, můžou nám v lecčems pomoci. Přesto miliony žen po celém světě své hormony, a tím pádem i emoce drží „pod prášky“. Ty nám však ve skutečnosti nejen nepomáhají, ale dokonce mohou mít na naše zdraví devastující účinky. Doktorka Julie Hollandová předkládá čtenářkám informace o výhodách a nevýhodách jakýchkoliv léků, mluví o přímé souvislosti mezi jídlem a náladami, připomíná některé překvapivé a vysoce účinné přírodní terapie, které nám mohou pomoci, a nabízí všem ženám neocenitelné informace, jak žít lépe a být vyrovnanější v každé životní fázi.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2016 , CosmopolisOriginální název:
Moody Bitches, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebojte se být náladové & protivné. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha měla v celku kladné hodnocení od jiných čtenářek a proto jsem si ji vybrala. Musím ale přiznat, že mě moc nezaujala a hemžila se odbornými názvy a to dost často a to pro někoho může být matoucí. Občas má autorka názory spíš spojené s vědou a v tom jsem s ní nemohla souhlasit,byly to pro mě názory, které se neshodovaly s mými.
Skvělá kniha pro ženy, jak se nebát být samy sebou a mít pro sebe pochopení, protože hormony nás prostě ovládají. Nebylo by od věci kdyby tuhle knihu četli i muži a měli tak pro ženy pochopení, proč to s námi občas dost cloumá. Knize bych vytkla asi jen to, že její velká část byla věnována rozboru jednotlivých léků - antidepresiv.
Kniha Nebojte se být náladové & protivné v seznamech
2016 | Nebojte se být náladové & protivné |
2014 | Tráva - kompletní průvodce světem marihuany v medicíně, vědě, kultuře a politice |
Uzasna kniha, kazda zena musi mit v knihovne