Nečekaná nadílka / Angličanovo přání přehled

Nečekaná nadílka / Angličanovo přání
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/312124/necekana-nadilka-anglicanovo-prani-ebk-312124.jpg 3 1 1

Kathie DeNosky - Nečekaná nadílka "Ty potřebuješ chlapa," prohlásila rezolutně babička Brenny Montgomeryové. A protože stará paní nikdy neměla od slov k činům daleko, rozhodla se vnést do života své půvabné vnučky trochu vzruchu. Udatně jí při tom sekundoval šerif Dylan Chandler, kterému rusovlasá Brenna vzala dech, rozum, a jak se zdá, i srdce! Sara Craven - Angličanovo přání Cally žije poslední rok ve strachu, protože je na útěku. Uprchla totiž před krásným a bohatým aristokratem sirem Nicholasem, svým manželem. A je přesvědčená, že pro to měla dobrý důvod. Ale Nick není ochotný ji jen tak nechat jít? Když ji nakonec dopadne, domáhá se splnění manželských povinností. Své opožděné svatební noci!... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekaná nadílka / Angličanovo přání. Přihlašte se a napište ho.

Khira
12.04.2020 3 z 5

Angličanovo prianie - veľká škoda, že nebola kniha dlhšia. Hlavný hrdina si ma získal hneď svojím nástupom. Autorke sa do aj tak krátkeho príbehu podarilo prekvapivo dostať dosť pohľadov do minulosti. Nebolo to kostrbaté ani príliš skoro useknuté.

Shakespeare
12.05.2012

přání, pche - zase mužská nadřazenost

Kniha Nečekaná nadílka / Angličanovo přání v seznamech

Autoři knihy