Nečekat - Putování do Fátimy a zpátky k sobě přehled

Nečekat - Putování do Fátimy a zpátky k sobě
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523511/bmid_necekat-putovani-do-fatimy-a-zpatky-6517ca91c85fc.jpg 4 19 19

Vydala se do Fátimy a cestou našla sama sebe. Pandemie převrátila herečce Sarah Haváčové život vzhůru nohama. Ze dne na den se zavřela divadla a Sarah se náhle ocitá ve vzduchoprázdnu. Z ničeho nic přestává vstávání v pět ráno, ruší se maskérny, seriály, přesuny mezi lokacemi, fotografování, zkoušky a večerní představení. Samota otevírá otázky, jaké je její místo ve světě? Je tohle ten život, který vždycky chtěla?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekat - Putování do Fátimy a zpátky k sobě. Přihlašte se a napište ho.

Crazyberuska
01.12.2024 2 z 5

Tuto knihu jsem si vybrala kvůli jejímu názvu. Putování do Fátimy. Ale o tom jsem se pořádně nic nedozvěděla. Po pár stránkách jsem chtěla knihu vrátit, ale dala jsem jí ještě šanci. Muži, alkohol, cigarety, jít na pouť a vozit si zadek v autobuse? Z ubytovny, kterou poutníci opouštějí brzy ráno odchází až v poledne. Něco slíbí a nedodrží a i na vlastní biřmování přijde pozdě. Jako člověk mi hned vypadla z oka. Jinak herečka je chytrá, má přehled, popisuje návrat k Bohu a za její ošetřování v době covidu klobouk dolů. Pro mě tato kniha nikdy více. Čekala jsem něco jiného.

Renca.ch
28.11.2024 5 z 5

Zajímavá kniha, čekala jsem cestopis, ale byla to upřímná zpověď herečky, ze začátku trochu šokující, ale každý má své problémy a starosti.

Vilma232
06.03.2024 5 z 5

Upřímná zpověď - tak se mi tato kniha jeví. Sympatická a talentovaná herečka je pro mě i skvělou spisovatelkou.

Čas lovu, Naše vina a další knižní novinky (43. týden)

22.10.2023

Kniha Nečekat - Putování do Fátimy a zpátky k sobě v seznamech