Nečekej slitování přehled
Linda S. Howington
Gabriel dostal v armádě vánoční dovolenou. Doma se ani nestačí rozhlédnout a už ho otec posílá zkontrolovat do hor Lolly Heltonovou. Gabriel není nadšený, vždyť riskuje uvíznutí v závějích ve skalách, kde se pomoci nedovolá. Jenže pak zjistí, že sněhová bouře představuje pro Lolly až druhořadou hrozbu. Zahlédl totiž dvě osoby, z nichž jedna právě nabíjela pistoli.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nečekej slitování. Přihlašte se a napište ho.
Autorka patří mezi mé oblíbené, umí skvěle spojit romantiku s dobrodružstvím.
Tady se spíše jednalo o napínavou povídku se šťastným koncem. I když určitě by se mohl děj více rozvinout a přidat několik stránek. Taková příjemná jednohubka na vyplnění času při jízdě v dopravních prostředcích.
Díky komentářům zde jsem čekala rychlý konec, takže jsem nebyla v očekávání. Příběh je akční a trochu mě mrzelo, že se už musím s postavami rozloučit. Určitě by bylo možné pokračování na mnoho stran. Ale nevadilo mi to. Od autorky mi chybí přečíst už jen 2 knihy, takže bych řekla že už její rukopis poznám. Tato kniha pro mě byla přesto překvapením a stojí rozhodně za to. Jen nečekejte omáčku....hned na prvních stránkách to začne a v tomto tempu jedete až do konce.
Kniha Nečekej slitování v seznamech
sex pro ženy napětí milostné vztahy
2008 | Dokonalý muž |
2009 | Nebezpečně blízko |
1999 | Síla lásky |
2006 | Všichni muži královny |
1999 | Stíny minulosti |
Dobrodružně akční příběh se spoustou sněhu a ledu, až jsem tu zimu cítila. Konec knihy mě zaskočil, otočím stranu a ono už nic není, jen useknutý konec.